שלום לכולם

דובון

New member
שלום לכולם

רציתי לומר כמה ההודעות שלכם מרגשות אותי. זה מוזר, אבל זה איכשהו מחזק אותי בפנים, כי אני יודע שאני לא לבד בעולם ושיש אי שם עוד הרבה כמוני. בכל אופו, לירושלמים מביניכם (וגם ללא), נפתחת בימים אלו קבוצה לעזרה עצמית לנפגעי חרדה מכל סוג שהיא. הפגישה מתקיימת כל יום ג' בשעה 20:00 בבית מרים, רח' הטורים 23, בי-ם. אל תחששו לבוא. אני עצמי מושך אחרי חרדה פנימית כבר שנים, ופסיכולוגים לא עזרו לי כל כך עד עכשיו. לכן באתי לקבוצה זו בידיעה שזה רק יכול לעזור. בטח שלא להזיק. אשמח לראותכם שם. כאן danch מאחל לכם שבוע מצוין ונפלא. טלפון לבירורים בנוגע לקבוצה-025000848. סבינה

היי דובון...

הייתי בקבוצה בשבוע שעבר בפעם הראשונה, יצאתי משם מלאת זעם על אלוהים על העולם על עצמי חשבתי שאני נמצאת על דרך המלך והיתה לי תקווה קטנטונת שאולי אבריא שאולי החרדה תתייאש ותברח ממני הדברים שנאמרו אין סיכוי שמתי שהוא היא תעלם היא תשאר שם לעולמי עד יש רגעים בחיים שהיא תהיה מורגשת יותר ויש כאלה פחות אבל המתנה הזו שאלוהים החליט להעניק לי זו מתנה לכל החיים, אני כל כך מיואשת ומפחדת להגיע לפגישה נוספת כי המצב שלי כל כך רגיש אני כל כך מפחדת שלא אצליח לעמוד בזה. אני שמחה בשבילך

../images/Emo18.gif

את מראה לנו, מלאכית, שקבוצה יכולה לא רק להועיל אלא גם להזיק. לקבוצות יש המון כח ולא כל אחד יכול להפיק מהשתתפות בקבוצה משהו טוב. יש בפנייך כמה אפשרויות, לפרוש, לתת לזה עוד צ'נס, לבוא לפגישה הבאה ולשתף בתחושות שאת מתארת כאן. אולי תגלי שאת לא יחידה ואולי יהיה בכך כדי לקדם את התהליך הטפולי בקבוצה. ואולי לא. את זה תצטרכי לגלות לבד. ספרי לנו אם תרצי. מחזקת אותך בכל מקרה

למעלה