שלום לכולם

NarihS

New member
שלום לכולם

אני שירן, ואני חולה, פשוט חולה על שר הטבעות!!!!!!!!! מתה על כל דבר שקשור לסרט הזה, ולשחקנים ולדמויות והכל!!! אתמול בסינימה היה את זה וראיתי, והיום שוב היה בשידור חוזר וראיתי שוב.. זה אף פעם לא נמאס! איזה כיף!!! אני יכולה לראות את זה מיליון פעם מבלי שזה ימאס לי! :) אוקיי אז רק רציתי להגיד שאממ אני גם חדשה פה, ומקווה להשתלב בסדר

Eowyn of Rohan

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה!

איזה נחמד זה שהשידורים של הסרט בטלויזיה רק מגדילים את כמות אוהבי שה"ט..
תהני!

NarihS

New member
לא לא! לא הבנת אותי נכון!

אני חולה על הסרטים האלה גם מבלי קשר לטלויזיה!!! ראיתי אותם בקולנוע!!!! נתתי את הטלויזיה כדוגמא לכך שלעולם לא נמאס מהסרט הזה! :)

adva g

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

גם אני יכולה לראות את הסרטים שוב ושוב בלי שיימאס לי! (ואם יימאס לי יום אחד- אני אתחיל לראות שוב ושוב את הגרסאות המורחבות...)

The Girl Who

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif

אף פעם לא נמאס לראות שוב את הסרטים.

NarihS

New member
אוי ושכחתי לספר גם

שבפסח אני וחברה שלי עשינו מרתון של כל שר הטבעות אצלי בבית ומ-19:00 בערך, עד 5 ומשהו בבוקר ראינו את זה!!! היה מזה כיף!!!!! ותתחשבו גם בהפסקות אוכל וכל זה שעשינו חחח. וזהו :)

אגולס

New member
דבר ראשון: ברוכה המצטרפת

ודבר שני סחתיקה על המרתון. אני אישית לא הייתי מצליח לשבת 10 שעות על סרטים. הייתי מתחרפן.. במחשבה שנייה אם זה שר הטבעות אז אולי כן...

adva g

New member
הלוואי שהיה לי עם מי לעשות מרתון

שכזה, אבל אף אחד שאני מכירה לא היה מסכים לשבת ולראות את הטרילוגיה במשך מעל ל9 שעות!

כן, הלוואי גם שלי היה מישהו לעשות

איתו מרתון כזה... פשוט כל החברות שלי לא מתעניינות בפנטזיה, או שהן מתעניינות אבל בקשר להארי פוטר, ולא שר הטבעות.

למעלה