שלום לכולם

lisa sh

New member
שלום לכולם

אוקיי.. בפניי דילמה די קשה... תעזרו לי פליז לבחור מקום לטוס אליו בחופש? ההורים שלי שאלו אותי לאן אני רוצה..לי אין רעיון מעניין.. תציעו מקומות נחמדים ולא יקרים יותר מידי לאב יא

bariska

New member
../images/Emo123.gifעירק

ממ סתם
אבל זאת גם אופציה ממ אני אישית היתי בוחר ב: או איטליה או ברזיל או ספרד או ארגטינה ואם משו לא יקר אז יוון
תהני

bariska

New member
מממ

לא היתי שם אפ-פעם אבל אני חושב שיפה שם..למרות שיש שם המון עוני אבל תלוי איפה תבקרי..

boris5

New member
כאשר תגיע לגיל 18- היפודרום

מועדון הכי גדול באירופה ומוסיקה- סוף.

Dynamo1929

New member
אוקיי... (:)

לגבי המחיר אין לי מושג... אבל לדוגמא אם היו שואלים אותי לאן אני חפץ לטוס אז הייתי מציע כמה אפשרויות: 1)סין, זה נראה לי מקום פשוט מדהים... העיר האסורה, החומה הסינית וכל התרבות זה נראה ממש מסתורי ויפה... 2)מכסיקו, שבט המאייה וכו וכו.. נראה מקום מאד מיסתורי ומיוחד.. 3)טיבטטטטט... נראה מקוםם מאד מיוחד!! 4)טיול קטן בדרום אמריקה גם נשמע סבבה... 5)ואירופה... אמממ... ב3 שבועות אפשר לטייל כמעט בכל מערב היבשת... קיצקץ, זה מה שאני הייתי בוחר... אם יש משהו שעזרתי לך-אני שמח!!!

lisa sh

New member
אקזוטי

עכשיו אחריי ההודעה שלך אני פתעום מתחילה להתגעגע לרעיון הראשוני שלי לטוס להוואי..... מששהו אקזוטי ומעניין... תודה על נקודה למחשבה..

תלוי באמת מה המחיר...

זול יחסית ונחמד זה יוון. זה בעיקר נחמד לצעירים כי שם מועדונים וכאלה וזה ממא לא יקר. לא יודעת עד כמה ההורים שלך יהנו.. עוד משהו לא יקר זה כל מיני מדינות באלטיות וסלביות למיניהן- בולגריה, צ'כיה וכו'. זה ממש לא יקר ונחמד שם כי לא חם כמו אצלנו. ספרד זה מקום מגניב לבקר בו- אבל אני לא בטוחה לגבי המחיר... טוב זה פחות או יותר רוב המקומות היחסית זולים שחשבתי עליהם (לי לנסוע לאמריקה נשמע טוב- אבל זה כבר עולה כסף..)

l1zard

New member
רוסיה!!!!

:)) נחמד שם.. אבל אל תטוסי לחודש.... כי תתפגרי... (זה מה שהולך לקרות לי.. :|)

למעלה