שלום לכולם

שלום לכולם

ותודה על הברכות. טוב אז אני אתחיל לספר. ביום ראשון נסעתי לבית חולים לניאדו, כי רופא נשים שלי אמר שאם לא אלד עד אז שאני אסע לבדיקה. נסעתי עם תיק אומנם, אבל אמרתי לעצמי שאני בטוח חוזרת הביתה. קיבלו אותי לבדיקה, עשו מוניטור, היו לי צירים קטנים אז החליטו לשחרר אותי לשעתיים ואמרו לי לחזור שוב פעם כעבור שעתיים. הלכתי קצת וחזרתי שוב לבדיקה. הרופא בדק, ואמר שאני נשארת כי חסר לי מי שפיר ועושים לי זירוז. בשש בערב נכנסתי לחדר לידה והתחילו לי את הטיפול. כעבור זמן יחסית קצר ילדתי (ב 00:05). המילדות אמרו שלידות כאלה יש רק לאחר שיולדים 10 ילדים. אז זהו. סוף סוף אני אמא!!! הילד מקסים, חמוד ומתוק. בקשר לרגל- יש לו קלאב פוט והמליצו לי פיזיוטרפיה. כמובן שאני לא מקשיבה להמלצות של אורטופד בבית חולים. כבר היום התקשרתי למרפאה של ד"ר בור ואמרו לי שיש טורים רק בספמבר. מחר אני אנסה להתקשר אישית לדוקטור בור ולדבר איתו. אני מאוד מקווה שכבר ביום רביעי הבא נוכל להיות אצלו לבדיקה. ביום ראשון אני לא רוצה כי חשוב לי להיות עם בעלי וגם ביום שני יש לנו ברית מילה ואני מעדיפה להתחיל אחר כך את הטיפול. אז זהו בינתיים. שוב תודה לכולכם על איחולים ואני אעדכן אותכם בהמשך. ולהלן התמונות הראשונות (ממש דקות ספורות לאחר לידה): דרך אגב המשקל של הילד 3220.

כולי רוקדת כאן

מזל טוב לכם. איזה בן מתוק מתוק מתוק. הוא כל כך גדול ועירני. בטח אתם כל כך שמחים ודאים. אני כל כך שמחה שחויית הלידה היתה טובה. כולי התרגשות ו..... מזל טוב ונשיקות המון המון. כתבתי לך מסר לגבי ד"ר בור.
את סוף סוף אמא. זה הקטן הזה שהיה לך שם בבטן. זה כל כך מוזר.

ושכחתי לשאול

מה אם ההנקה? מצליחה? זה קצת מסובך בהתחלה אבל ממש כדאי להתמיד. ואפילו ללכת ליועצת הנקה מוסמכת.

טאניוש

New member
איזה מתווווווווווק ../images/Emo99.gif

וממש בן אדם! לא יאומן,עוד לפני כמה ימים היה בבטן... המון המון מזל טוב עוד פעם!

אילנה היקרה ../images/Emo24.gif

אני כל כך מתרגשת...
מזל טוב
יש לך תינוק מקסים. וכמה טוב לקרוא שאת יודעת מה לעשות ובמקום להיות בחששות את רגועה ופועלת נכון לטיפול. יש לך את הטלפון שלי, אז אם את זקוקה לעזרה ועצה בכל דבר, אם זה ק"פ, הנקה, עיסוי תינוקות או משהו אחר, את מוזמנת להתקשר.

אני לא מאמינה!!!!

איזה תמונה!!!! מקסים מקסים, אני לא זכיתי לתמונה כזאת,,,
כי הייתי בקיסרי. אבל שיהיה בכיף ובהרבה מזל, הוא כזה מתוק!!!

למעלה