שלום לכולם

soft light

New member
שלום לכולם

נחמד לגלות שיש פורום למשחקי וידאו קלאסים. אני עוד זוכר (מה לעשות - זקן)בכוכב שבתאי, מחלקה שלמה של מכונות משחק עם wonder boy 1 האגדי. הטובים ישבו שעות ושיחקו במשחק הזה כאשר מגמת הפסילות הייתה בעליה מתמדת ואט-אט נוספו עוד ועוד פרצופים של wonder boy. זה המשחק הראשון שהתמכרתי אליו ובשיאי, הגעתי לענק 6 וחצי
כשהתחלתי את המשחק לא היה איש סביבי, בסיום המשחק כשסובבתי את הראש הייתי מבחין בעשר ומשהו פרצופים מתלהבים מביטים בי. אך הנוסטלגיה. היום במאות קילובייט בודדות אפשר לשחק במשחק המופלא הזה.

XplowBoy

New member
אני הייתי מכור לצבי הנינג'ה

תחשבו על זה! אני משחק בבית בצבי הנינג'ה של המגה סון אני בא למכונת ארקיד שיש בה את אותה משחק רק פי מאה יותר מגניב + מקום ל4 ג'ויסטיקים!!!! שיחקתי אני אח שלי ועוד שתי אנשים שהיו שם הגענו ביחד עד שלב שלישי אחחח אלה היו ימים... בפעם הבאה שבאתי לשחק במכונה היא כבר הייתה ארוסה(מעניין למה
)

Piccolo

New member
וואי איזה מוכר זה

זה היה קורה לי בעיקר בסטריט פייטר שאנשים היו באים לשחק נגדי.. :> אבל אתה יודע? התופעה הזו של האנשים שמצטברים ככה מאחורה עדיין קיימת.. לפחות עבורי כאשר אני הולך לדידיאר :>

gilsasson

New member
די די אר..

לי ולחברה שלי יש רצון עז לשחק בזה אבל לא נעים לנו מכל הילדים שכל היום שם.. אנחנו בני 24 ו-22 ובחיים לא עשינו את זה ואנחנו מתפדחים שהילדים ששם יצחקו עלינו. אנחנו מחכים להזדמנות שלא יהיה שם אף ילד.. אבל זה בעיה. אתם תמיד שם!!! לכו לישון!!!

yoo

New member
בפעם הבאה הפרצוף יהיה שלך ^^

במפגש הבא: Its just you and me... הו הו...

למעלה