שלום לכולם!

n o a 1 9 8 4

New member
שלום לכולם!

שלום לכולם! אחלה של פורום מאוד שמחתי לגלותו- למרות שלצערי השנה אין הרבה שחיינים בנבחרת, אני מקווה ששתי הבנות יעשו את שלהן רציתי לשאול את דעתכם - מכיוון שבשחייה בכל מצב אין לנו סיכוי למדליות, לדעתי צריך לתת גם לשחיינים פחות ברמה עולמית להשתתף כדי שיצברו ניסיון וישתפשפו, אחרת לא יהיה עתיד לענף השחייה! אנ יודעת שהרבה אומרים לא לשלוח מיש שאין לו סיכוי לגמר או למדליה, אבל לדעתי בשחייה המצב שונה וכן צריך לשלוח גם שחיינים צעירים עם פוטנציאל בשביל התפתחות הענף וכדי שיהיה לנו סיכוי בעתיד. מה דעתכם? אני צודקת או מה?

n o a 1 9 8 4

New member
בגלל ש

שחייה ואתלטיקה לדעתי זה ידוע שאלו 2 הענפים הכי מושכים באולימפיאדה- ובכלל אלו ענפי ספורט שישראל מתקשה להשתלב בהם ברמות הגבוהות בעולם וזה יהיה כבוד גדול אם נצליח "לשים רגל" גם בענפים האלו ובשחייה - חוץ מזה שזהו הספורט האהוב עלי
גם צריך לבנות בטחון של השחיינים לאורך זמן, אי אפשר לחכות ששחיין יהיה בשיא ולשלוח אותו בפעם הראשונה לתחרות גדולה בשלב זה. בכלל כדי שיהפוך לשחיין ברמה הראשונה הוא צריך להשתפשף מגיל צעיר בבריכות אולימפיות ובתחרויות גדולות, וככה כשהוא יגיע לשיאו הוא יעמוד בלחץ ובהתרגות של תחרות גדולה ויביא כבוד לעצמו , לענף ולישראל

שלומנה

New member
תשובה קצת יותר מקצועית ....

בתור שחיין עבר אני חייב לאמר שאני מסכים איתך . על מנת להתקדם ולהשתפר , כעמט בכל תחום צריך להשתפשף . קחי דוגמה את פלבס , אמנם עילוי , אבל רק בן 19 . ת'ורפ גם צעיר , וכולם משתתפים בתחרויות גדולות מגיל צעיר . אצלנו , לפני הכל יש עסקנים ורק אחר כך ספורטאים . רוב ה"עסקנים האיכותיים" נמצאים כמובן בכדורגל ולכן רוב תשומת הלב שם , לעומת זאת ענפי הספורט שבהם יש לנו סיכוי לא רע ורמה טובה נשכחים קצת ( בנושא הכלכלי והתיקשורתי) . רק לאחרונה החלו הג'ודו בזכות אריק זאבי הקפיצה לגובה בזכות אברבוך והגלישה בזכות לי קורזיץ וגל פרידמן לקבל קצת יחס מהועד האולימפי . לעומתם השחייה , אתלטיקה לכל ענפיה , טנ"ש , שחייה אומנותית ועוד לא מקבלים מספיק משאבים . צריך לתת לספורטאים את כל התנאים להתקדם ומה שיש היום לא מספיק . מתקנים , מכשירים , שעות אימון , מאמנים ברמה גבוהה , כסף , פירסום , תזונה ועוד המון דברים ..... חזרה לשחייה , גברים : יש את שי לבנת שעדיין בשלב ההתבגרות ואני חושב שלא נתנו לו לסוע - טעות . יש את שלו איילון בחור צעיר ומוכשר שגם לא נוסע לדעתי - טעות . לעומתם יש את חליקה שניסו בכח לשלוח אותו , למה ? הוא כבר מבוגר ולא יכול להגיע לתוצאות משמעותיות . זה סדר העדיפויות , חבל . בנשים אני לא כל כך עוקב אז לא יכול להגיב . דבר אחרון - כדי שהשחיינים שלנו יגיעו לרמה של מדליות הם חייבים לעזוב את הארץ ולהתאמן בחו"ל , ארה"ב . שם האימונים הם העיקר , ההתייחסות רצינית , מיקצוענים . שמח לראות שמישהו מתעניין קצת בשחייה . 200 מטר חתירה גברים - המקצה הגדול ביותר באולימפיאדה השנה !!!!!!!!!

n o a 1 9 8 4

New member
נכון

גם לדעתי עבר זמנו של חליקה, צריך להשקיע ולתמוך בעיקר בצעירים ולא להתעקש על שחיינים ותיקים שעשו את שלהם ונמצאים בירידה - אני לא מזלזלת בחליקה שהיו לו שנים מעולות ובצדק נחשב לאחד השחיינים הטובים שהיו לנו, אבל עכשיו זה הזמן לפנות את המקום לנוער המבטיח שיש לנו

למעלה