שלום לכולם..

moderntalking

New member
שלום לכולם..

ברכות על הפורום החדש.. אני קוראת את הודעותיכם ודי מקנאה (במובן החיובי) באלה שיצאו מהקן של ההורים. אני בת 16 וחצי, גרה בבאר שבע הרחוקה ומשתוקקת כבר לעבור מפה. הוריי לא לוקחים ברצינות את בקשותיי ותחנוניי להתחיל חיים חדשים במקום אחר בארץ בטענה שהדבר בלתי אפשרי מבחינה כספית, ולי לא נותר אלא לחכות עד שאוכל לעשות זאת לבדי... לכן חזקו ואמצו. זאת זכות גדולה לגור באופן עצמאי במקום שבו רוצים לגור.

ailag

New member
דעתי (מצטערת, אני הולכת לאכזב אותך)

תשמעי, את בת 16 וחצי. כולם בגיל הזה רוצים לצאת מהבית .. אני לא חושבת שבגיל הזה צריך לחשוב ברצינות על זה. הרי במה את יכולה לעבוד? רק בעבודות מתישות בשכר זעום שיגזלו לך את כל הזמן. לא יהיה לך זמן לחברים, לכלום. אין לך נסיון בעבודה אמיתית (סתם בגלל הגיל). ולא, ההורים שלך לא יכולים לממן את זה כי לגור מחוץ לבית זה עסק יקר. חברה שלי גרה מחוץ לבית בתקופת הצבא עם מימון מההורים, ורק אחרי כמה חודשי קבע (משכורת של 3500-4000 שקל) הצליחה לסגור את המינוס. זה יקר נורא, ורוב הסיכויים שבאמת אין להורים שלך את הכסף לזה.. לדעתי בינתיים עדיף לחרוק שיניים ולחכות שתסיימי בי"ס ותתגייסי לצבא. הרבה פעמים הצבא נותן לך מקצוע (למשל לי הוא נתן נסיון די טוב למחשבים, מילא לי 3/4 רזומה) והרבה פעמים בצבא את גרה מחוץ לבית. לדעתי זה המקום הנכון להתחיל לחשוב על איך ומתי לצאת מהבית. המצב שלך לא נשמע רע עכשיו. (למי שהולך להזכיר ש"ל - אין לי עמדה, מחוסר היכרות) גליה, בת 23, עדיין בבית $$$

למעלה