שלום לכולם אני חדש כאן, אני ניק בן 18 מבת-ים ואוהב נורא את לד-זפלין ושמח להצטרף לפורום שלכם
N nik19864 New member 10/8/04 #1 שלום לכולם אני חדש כאן, אני ניק בן 18 מבת-ים ואוהב נורא את לד-זפלין ושמח להצטרף לפורום שלכם
A AeroDar New member 10/8/04 #3 welcom!! ../images/Emo140.gif fuck!!! i cant write in hebrow!! nik is a cool name!!
A AeroDar New member 10/8/04 #5 i will give you a kafa!! since i saw you... just maayan morag understand...
A AeroDar New member 10/8/04 #6 dg kfgnlkfjnhglkfdnhl rjthkrt;lhkt;ky;prky;tju;ljgnjbwyjtw.oyi;priy[ptiwuotkh;ltkjhl;tkujypo[ui tapuzona!!!!!
dg kfgnlkfjnhglkfdnhl rjthkrt;lhkt;ky;prky;tju;ljgnjbwyjtw.oyi;priy[ptiwuotkh;ltkjhl;tkujypo[ui tapuzona!!!!!
N nik19864 New member 10/8/04 #9 אם כן חבר'ה ראיתם את הדי וי די האחרון של לד-זפלין? שמעתי אחלה די וי די שבעולם פשוט לראות ולהיגנב!
N nik19864 New member 10/8/04 #11 וביכלל איך שבמובי דיק ג'ון בונהאם נותן תיפןף שחבל"ז שמשאיר אותך עם פה פעור שעות וג'ימי פייג' שהוא ביכלל מכשף על הגיטרה!
וביכלל איך שבמובי דיק ג'ון בונהאם נותן תיפןף שחבל"ז שמשאיר אותך עם פה פעור שעות וג'ימי פייג' שהוא ביכלל מכשף על הגיטרה!