שלום לכולם

achaz

New member
שלום לכולם

היי חבר'ה, איזה כיף שנפתח הפורום הזה אני אוהד של ה- Packers. וצופה באופן קבוע במשחקים (לצערי כל עוד הם שבעות נורמליות) חאללה נדבר

Yo-man

New member
שלום גם לך

וברוך הבא. זה לא הפאקרז כמו שזה ברט פארב... אבל אני מבין אותך לגמרי. תענוג לראות את השחקים שלהם, והיה להם משחק ענק בשנה שעברה אחרי שאבא של ברט נפטר. זה היה מרגש, יפה ובלתי נשכח. זה בדיוק החומר ממנו עשויות אגדות של פוטבול. למה אתה מחובר - כבלים או לווין, והאם זה דיגיטאלי ? בדיגיטאלים עכשיו קולטים את METV (ערוץ 72 ב-HOT, ו-109 ב-YES), והם משדרים כל יום ראשון (בעונה הסדירה, אני לא סגור על ה"טרום") משחק אחד ב-20:00 ועוד אחד ב-23:15, עם פרסומות מארה"ב, שזה לבד שווה את הצפיה. ואם יש Sunday Night או Monday night, תמיד אפשר להקליט. רוב האנשים פה עובדים בבקרים ולא נשארים לראות את המשחקים שמשודרים בלילה מאוחר, אבל פה המקום לנצל את משאבי הטבע - הם מכשירי הוידאו. בקרוב נעשה סקר קצר ונראה כמה אוהדים יש לאיזה קבוצות. אולי תמצא לך בני ברית
ואכן - נדבר. והרבה.

puppi

New member
זה לא רק בארט

בתור אוהד של הניינרס הייתי אמור לשנוא אותם אבל - בתור סוציאליסט בנפשי אני לא יכול לשנוא את הקבוצה הסוציאליסטית היחידה בספורט האמריקאי. (פלוס - אי אפשר באמת לשנוא את פארב)

למעלה