שלום לכולם

שלום לכולם

אני רואה את הסידרה באופן קבוע, ראיתי את כל העונות ובכל זאת מצאתי כי חסר לי נתון בעלילה: מישהו יודע איך זה שדניאלה בת 20 ומעולם לא שמעתי אותה מדברת על השירות הצבאי שלה
היא התגייסה בכלל
אם לא, למה
תודה מראש... יוני

תלתלית

New member
היה קצת על הצבא

ועל דניאלה. היא לא רצתה להתגייס. אני זוכרת שזה היה בתקופה שאיתן עמד להתגייס, אחרי המסיבת סיום המפןרסמת של י"ב, שהיא ברחה. ואז לא ברור לי מאיפה נהיה לה פטור. אבל היא פשוט לא הלכה לצבא.

היא התחתנה פיקטיבית לפי דעתי

לפחות היו דיבורים על זה שהיא תתחתן פיקטיבית, עם הנגר שאותו הכירה לפני שתי עונות..

qt1

New member
היו דיבורים אבל לא התחתנה../images/Emo11.gif

וטוב שכך
מעניין מה באמת עזר לה לא להתגייס, כי אני לא זוכרת מה.

טוארג

New member
זה חלק מהפער הלא פתור בין עונה 4

לעונה 5... יש הרבה שאלות שם... לאן תומר נעלם? דניאלה נסעה לארה"ב (גם כדי לא להתגייס) ותומר נשאר בדירה (של חגית בכלל), ופתאום בעונה 5 דניאלה גרה שם, אבל תומר לא. היה לי עצוב לראות את דניאלה בעונה האחרונה. היא היתה פשוט ריקה מתוכן. חיים ריקניים בצורה מפחידה. התפקיד היחיד שלה בסדרה היה לשמור על ליה כשאלה ורפי חווים את השטויות שלהם. בעונות הקודמות עוד היה לה תפקיד, בין אם זה עם ג'ורדן, אחרי זה עם מארק, וגם עם איתן ותומר ועלמה... רק בעונה הזו - פשוט לא היה לה תפקיד. גם ההבעות פנים שלה היו אבודות. לכן ניסו להלביש לה את האירוויזיון המטופש הזה (ובואו לא נרמה את עצמנו, הבתאדם מה-זה מזייפת...) שפשוט הוכיח שלדניאלה כנראה אין משמעות בעונה 5, והיא גם נשארה שם, בפער, ולא עברה לעונה הבאה.

Gods Wave

New member
לדניאלה אין משמעות??

מה עם כל השיחות של עם רפי? והקשר עם איתן?

qt1

New member
טוארג זה מעניין שלא נתנו לדניאלה

משהו מעניין לעשות. לא לימודים , לא עבודה מעניינת, החיים שלה סבבו סביב ליה, וחבר תורן , כן דירה לא דירה והמצב הנפשי של המבוגרים בחיים שלה, באמת מוזר. חבל שלא שינו את זה לקראת העונה האחרונה, מעניין למה בחרו לתת לדניאלה כזה תפקיד של אחת שלא עושה שום דבר עם החיים שלה כשלכולם ברור שיש לה את היכולות לעשות המון. אולי זה יקר לצלם באוניברסיטה? אולי זה יקר לצלם במקום עבודה? אולי ואולי, בשורה התחתונה אני חושבת שלדמות של דניאלה נגרם עוול רציני. וכל הקטע של הארוויזיון אני לא יודעת , בת כמה היא אמורה להיות בסדרה? אם היא לא הלכה לצבא, מה היו האפשרויות שעמדו בפניה? לא ממש נתנו לה לצמוח , חבל שלא נתנו לנו לראות את דניאלה צומחת, אני מסכימה עם כל מילה שלך. בצער אבל מסכימה. שבתשלום.
אשמח אם תשאל את השאלות האלה את רני בלייר ביום א', בשרשור שיהיה כאן לאורחים...

טוארג

New member
אל תדאגי ../images/Emo13.gif

יום ראשון, הבית מנותק מהעולם, 21:15 עד 22:00 מי שמדבר איתי חוטף כאפה או התעלמות רצינית, 22:00 עד (?) יהיה קצת פחות קיצוני אבל עדיין

גם מסכים, וחבל

לפי דעתי דניאלה כיהנה בתפקיד התומכת הנפשית שמחזיקה את כולם לא ליפול.. תפקיד לא קל

udicol

New member
שוש הגדולה ! 12 נקודות !

היה את הסיפור עם הנגר הזה...

אף אחד לא יודע../images/Emo35.gif

מה... אם אתם באמת אוהדים מושבעים בטוח שאתם יודעים... זה לא שזה כזה עניין של חיים ומוות.. אבל בכל זאת.. זה ממש מציק לי כבר תקופה... פליז...

למעלה