שלום לכולם..

pitput1

New member
שלום לכולם..

אין לי מושג מה אני עושה פה בארבע בלילה.. אבל בכל מקרה החלטתי שאם אני כבר פה אז אני אציג את עצמי.. אז אני עמית, בת 19 וחצי, ומתחילה ללמוד באזור המרכז חודש הבא. משמע שצריך לשכור גם דירה, כי מהחור בדרום הרחור שאני גרה בא לא נראה לי שיהיה נוח במיוחד לנסוע כל יום למכללה... אז בכל מקרה אני מאוד לחוצה מכל השינויים שהולכים להתחולל אצלי בזמן המאוד קרוב.. ומצאתי את עצמי מתאימה גם לפורום הזה.. אז אני אשמח לדבר איתכם.. ו.. אפשר להזמין את עצמי לכוס קפה?

בוודאי ../images/Emo140.gif

הנה כוס
, דבר ראשון על הבוקר. מה את מתחילה ללמוד בקרוב? (הכוונה כאן לתחום לימודים - אבל רק אם בא לך לספר) אם את רוצה או צריכה, יש את המאמר איך למצוא דירה , שמשתדל לעשות קצת סדר בדברים. ברוכה הבאה.

pitput1

New member
תודה על הקפה..

אני מתחילה ללמוד תקשורת.. במכללה בנתניה.אני אנצל את ההזדמנות ואשאל אם יש פה עוד אנשים שלומדים בנתניה או גרים באזור..? וכבר אוטוטו צריכה למצוא דירה ולעבור ולהתארגן על הכל.. מפחיד...לעבור לגור לבד בפעם הראשונה. אבל גם נשמע כיף מאוד.. מקווה הכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. ושאני גם פול על שןתפים סבבה.. מלחיץ אותי הקטע הזה..

newKiticat

New member
תקשורת במכללה בנתניה?????

אני מ-ק-נ-א-ה!!! זה בדיוק מה שאני רוצה!!! ג'יזס! אבל זה יקר בטירוף שם!!!!!

pitput1

New member
וואלה...?

מצטערת שגרמתי לך לקנא.. האמת זה באמת ממש יקר... אבל תכלס אין יותר מדי מקומות ללימודי תקשורת בארץ, בכלל.. לקולנוע יש יחסית הרבה, לתקשורת ממש לא. ומכל מה שבדקתי זה נראה ונשמע הכי טוב.. אמנם יקר, אבל החלטתי שאם כבר אני הולכת ללמוד אז שיהיה הכי טוב עד כמה שאפשר.. גם שם יש חסרונות.. אבל תכלס לא כל אחד יכול להרשות לעצמו, זה באמת מוגזם המחיר. למזלי יש לי הורים תומכים(כלכלית ונפשית.. אבל יותר כלכלית.. חחח) מה איתך? איפה את לומדת בסוף אם לא בנתניה? מה שמעת על המכללה בנתניה בכלל? חשוב לי לשמוע אם היא באמת טובה ונחשבת..? תודה ובהצלחה

newKiticat

New member
אני חושבת שאני אשקול ברצינות

לעבוד עוד שנה שלמה לפני האוני' רק בשביל שיהיה לי מספיק ללמוד באמת איפה שאני רוצה. את צודקת- הרבה מקומות ללמוד תקשורת- אין. ואישית אין לי כוונות ללמוד בשדרות (זו הברירה השניה.) שמעתי דברים טובים על נתניה. התוכנית לימודים נשמעת מבוססת ומעניינת והתואר שמקבלים משם בכלל נשמע טוב. אני בדיוק התגייסתי השבוע, אבל בדקתי אוני' כי היה סיכוי שאני לא אתגייס בסוף (אני מתנדבת בעיקרון.)

pitput1

New member
שמעי..

האמת שגם אני התלבטתי בהתחלה אם ללמוד בספיר(שדרות) או בנתניה, ותכלס בספיר ממש לא נורא, הם באמת אחלה, אני פשוט העדפתי את נתניה גם מבחינת האזור עצמו... והאמת שאני גם דיי יכולה להרשות לעצמי את המחיר הגבוה שהם דורשים, אז החלטתי ללכת על הטוב ביותר(עד כמה שאפשר..),אבל גם ספיר הם באמת סבבה, אני מכירה אנשים שלמדו שם. אבל אם את באמת רוצה ללמוד בנתניה,אז תנסי לעשות כל מה שאפשר, כי הכי חשוב שתהיי שלמה עם המקום שאת בוחרת בו. בכל מקרה, שיהיה המון בהצלחה.

למעלה