שלום לכולם

שלום לכולם

מזמן לא ניכנסתי לפורום ואני רואה המון חברים חדשים שזה נהדר והכי חשוב שיש כאלו שבהריון , אני רק אחרי כמה חודשים טובים שרועי נולד גיליתי את חומרת בעיית הקלאב פוט כי כל הלידה חשבתי לפי מה שאמרו לי רופאי נשים שזה גבס כמה חודשים וזהו ופתאם התעוררה כל הבעיה של הגיד הקצר שבעצם קיימת כמעט בכל ק"פ . היום אנחנו בבית כבר אחרי הניתוח להארכת הגיד שהיה מפחיד אבל רועי הגיבור שלי עבר את זה מצויין . אני רוצה לשבח את כל הצוות בגנה את פרופ' ויינטרוב את צוות הרופאים והאחיות במחלקה שפשוט היו מקסימים ואנושיים מאד . אני ממליצה בחום על הטיפול שם ( למרות שאנחנו לא מטופלים לפי פונסטי אבל אני יוידעת שהם מוסמכים ע"עי פונסטי לטיפול בשיטה ) מי שגר באיזור המרכז לדעתי שלא יהסס ( אני מגיעה מהדרום לשם ( בהצלחה לכולם ושנה טובה

שמחה שאתם אחרי.

שנה הטובה
אני לא יודעת אם קראת על הפגש שיתקיים ביום שישי הקרוב אצלינו. אשמח לשלוח לך פרטים במסר. אנא חזרי אלי אם אתם מעןניינים להגיעה

hanash

New member
המפגש..

שלום, מקווים שהכל בסדר, אנו מקפידים לקרוא ולראות מה התחדש... אצלנו "סוחבים".... תוכלי לתת לנו קצת פרטים על המפגש: איפה...איך מגיעים? מתי הבנו ביום שישי 14:00 בירושליים (?) מי צפוי לבוא? האם להביא משהו? לעזור? כיבוש או אחר.... אז...אנחנו מחכים לפרטים שלומי וחנה

hanash

New member
קופת חולים....

עם איזה קופה הם עובדים? אנו במכבי- עם מכבי זה עובד איתם או שמדובר בפרוצידורות אורוכת? איפה ילדת?

למעלה