שלום לכולם!

r e d f i s h

New member
שלום לכולם!

אנחנו משפצים דירה ונשאר לי לבחור צבעים לשני חדרים שבנתים לא יהיה בהם ריהוט אבל בעתיד אני מקווה שכן (ילדים....). רוצה לצבוע בצבעים מעניינים אך לא נועזים. אשמח לשמוע רעיונות או תמונות לי שיש...

ננושיתי

New member
אמממ צבעים צבעים צבעים....

אני תמיד בעד על שני צבעים בחדר זה יוצר עניין לדעתי ובגל שהחדר כרגע לא שימושיים אז אני לא ממליצה לך "להתפרע" כי כשיש ילדים יש להם רצונות ואז תתחילי להיפתר מהצבע הקודם... צבעים מעניינים לדעתי אפור בהיר עפ תכלת בהיר זה מהמם חרדל בהיר אפרסק עם ווש של צהוב בננה בז' נוטה לחום... אני אוהבת ירוק זית טורקיז אבל בהיר בהיר גוונים של כחול בהירים וואי יש עוד המון... כדאי לך ללכת לאחת החנויות שמוכרים שם צבע ותקחי את הדפים של הצבעים ותבחרי אבל לדעתי כדאי לך ללכת על הבהירים.... לל"ט..

אוזי2

New member
ננושיתי שאלה אפשר?

יש לי בחדר השינ וואש תכלת על קיר אחד ואוף וויט על השאר ואני לא אוהבת, מתאים לחדר שינה לשנות לאפור את האופייט? אם לא איזה עוד צבע מתאים לתכלת בחדר שינה?

ננושיתי

New member
בטח אפשר שאלה...../images/Emo13.gif

ברור שמתאים אני אשלח תמונה של קיר בצבע אפור פנינה שלדעתי מתאים ממש לתכלת! או שאם את רוצה "להתפרע" סגול חציל יהיה ממש שוס בחדר! חוץ מזה חיפשתי וחיפשתי בבית ומצאתי כמה דברים שאוליי יוכלו לעזור לך וסרקתי לך כמה דוגמאות של צבעים כמו "כתום משמש" "אפרסק רך" "צהוב רענן" אפילו ירוק מנטה" וגם "לילך רוגע" אני אגיד לך את דעתי לדעתי תכלת זה צבע מעט נדוש וכזה חיוור וצריך תמיד לצבוע עם התכלת קיר אחר שייתן לו המון אור אבל זו דעתי... מקווה שעזרתי (ודרך אגב יש בסריקה 3 צבעים שלא יצאו משהו אני ממש מצטערת אבל הם ממש יפים) שני

ננושיתי

New member
אני לא יכולה להעלות את התמונה כי

היא גדולה מידיי אם מישהו יודע איך להקטין תמונות זה יעזור לי מאוד!

ננושיתי

New member
ורק תיקון קל....

הקישור שהבאתי לך זה התמונה עם הקירות ובתמונה שם זה לא אפור פנינה... התכוונתי שאפור פנינה יכול ללכת ממש טוב עם תכלת....

אוזי2

New member
תודה רבה../images/Emo140.gif

הבעיה שאצלי זה וואש תכלת לא צבע אחיד, על קיר אחד, את האפור או צבע אחר אני אמורה לשים על שאר 3 הקירות ואז האפור נראה לי חיור מידי, יש לך רעיון לצבע פחות חיור או שאת חושבת שזה יצא הכי יפה?

ננושיתי

New member
אין על מה...

וכן הבנתי שהקיר שלך הוא וואש.... אצלי בבית החלטתי לצבוע יום אחד את המקלחת ואני לא צבעית כולכך טובה.. או יותר נכון גרועה..
.... ויצא לי 3 קירות ווש תכלת בהיר וקיר אחד בצבע תכלת סגלגל אם היה לי תמונה של זה הייתי מעלה אבל מכיוון שאין לי אני יכולה לומר לך שזה יצא יפה והצבעים יצאו מתאימים אבל בגלל שרוב הקירות מכוסים קרמיקה צבעתי בכול הקירות רק רבע קיר למעלה כי השאר למטה זה קרמיקה ומרגישים שם כמו באקווריום... ככה שעל גווני סגול וכחול אני לא ממליצה אלא אם כן את רוצה להרגיש תחושה של אקווריום... אוליי תעלי לי תמוה ש החדר שלך יהיה לי יותר קל כי אז אני אדע באיה טון הצבע תכלת שלך..

אוזי2

New member
תכלת בייבי,

את התמונה קשה לי להעלות כי אין לי מצלמה דיגיטאלית
ותמונה אין לי כרגע. הרהיטים שלי בעץ טבעי, אורן, עדיין לא צבעתי אותם כי אין לי מושג איזה שינוי אני רוצה לעשות בחדר, אולי לותר על הוואש ולהחליף צבעים לגמרי? החדר ממש קטן, נכנסת בו מיטה שתי שידות קטנות ושידת מגרות (יש לי חדר ארונות ניפרד). אולי יש לך רעיון לצבעים אחרים? אבל לפחות שלושה קירות צריכים להיות בהירים.

ננושיתי

New member
ערה עדיין?

זהו חשבתי על שאולי כדאי לך לשנות את הוואש... בגלל שהחדר שלך קטן אז באמת כדאי שיהיו בו צבעים בהירים... אני ארשום לך כמה דוגמאות של רעיונות לצביעה דוגמא ראשונה-קיר אחד בצבע בורדו יין ואת שאר הקירות בכתום משמש בהיר. דוגמא שניה- קיר אחד ירוק בקבוק ואת שאר הקירות בצבע בגוון של בין בז' לחום בהיר בהיר לצהבהב אבל על טון בהיר דוגמא שלישית-קיר אחד וורוד פטל ואת שאר הקירות בצבע ורדרד עדין עדין עדין אם את רוצה עוד רעיונות אני אשתדל לסרוק לך כמה סוגי צבעים מקטלוג הצבעים הגדול של טמבור שיש בו את כול הצבעים מקווה מאוד שאני עוזרת לך ולילה טוב...שני

mokile

New member
ציורים מקוריים

אני ממליצה על ציורים מקוריים על בד קנווס בצבעי אקרילק בהתאמה אישית בהתאם לסגנון שלך אשמח לשלוח לך דוגמאות לציורים את מוזמנת ליצור איתי קשר מוניקה 052-8354009 [email protected]

למעלה