שלום לכולם :)

formatman

New member
שלום לכולם :)

שלום לכולם קוראים לי שגיא. קראתי פה איזה מאמר וממש היתבאסתי כי אני נולדתי בשנת 87 ולי עשו את כל הניתוחים המבאסים האלה... כך הרגל עצמה עדיין עקומה וגם החלק הפמיני ממש מצולק... ועכשיו אומרים לי שאם אני יעשה עוד ניתוח(בנוסף לשישה שכבר היוא לי) זה יסדר את הרגליים לגמרה אני מקווה שהם צודקים :(

ברוך הבא שגיא ../images/Emo13.gif

לפחות אנחנו יודעים שהרפואה כן מתקדמת ולא להפיך! אצל מי עשית את הניתוחים? האם קיבלת כמה חוות דעת לגבי האפשרות לעוד ניתוח? אולי יש כמה אופציות/סוגים של ניתוחים? ולפי החישוב שלי והידע הלא גדול שלי אתה נמצא +- בגיל שסוף סוף הרגל כבר אמורה להגיע לצורה/גודל/"עיצוב" הסופי שלה. כך שאני מאחלת לך כמה שפחות טיפולים בעתיד. השאר עימנו
עידית

רחליקה1

New member
שגיא יקר,

יש לנו עוד קלאברית, בת 22. אתה מוזמן להישאר עמנו. מחזיקים אצבעות לקראת הניתוח. רחלי.

גווניבר

New member
שלום לך!

אני נולדתי ב-82. וכשאני שומעת על ההתקדמות שיש בשיטות הטיפול, הלב קצת נצבט. איפה אתה מטופל? תמיד כדאי לשמוע כמה רופאים לגבי ניתוח. לפני כמה חודשים רופא אחד אמר שאני צריכה לעשות ניתוח מסובך בשתי הרגליים (לפרק ולסדר מחדש את עצמות הקרסול). כשהלכתי לרופא אחר הוא אמר שאני לא צריכה לעשות דבר כל כך דרסטי, ואולי, אם בכלל ניתוח פשוט להארכת גיד. בהצלחה, ותשאר איתנו בפורום!

ברוך הבא שגיא

האם יש לך קלאב פוט דו"צ איפה טופלת? מאיפה אתה?, אתה מוזמן להכיר את גווניבר שבגיל שלך וכבר פנתה אליך.... אשמח עם תמשיך ותשתף את החברה בדרך הטיפול ובכל העולה על רוחך. יום נעים אורית

formatman

New member
שוב שלום לכולם

אז ככה אני גר בחיפה וחוץ מזה שנולדתי עם קלאב פוט דו צדדי נולדתי גם עם סינדרום בשם מוביוס או משהוא כזה(אני לא זוכא בדיוק את השם) הסינדרום הזה גורם לשיתוק מעל השפה העליונה בפנים זה גורם לכך שאני לא יכול לעצום עיניים ואין לי ממש הבעות פנים כשנולדתי אמא שלי חיפשה רופא טוב אבל כל הרופאים שהיא מצאה חשבו רק על עצמם ואך לנסות עלי טיפולים חדשים ודברים כאלה... בסופו של דבר היא מצאה את ד"ר ביאליק שהוא רופא מציון עברתי שישה ניתוחים בין גיל חודשיים עד גיל שלוש ואז עוד כמה שנים גם הלכתי עם מידרסים בסופו של דבר הקרסול היה ישר אבל כף הרגל עצמה נישארה עקומה... כשהייתי בסביבות גיל 10 נערך כנס עולמי של אורטופדים בנושא קלאב פוט כאן בארץ באילת הייתי שם, וכל הרופאים ראו אותי ובסופו של דבר כולם הסכימו שאני מריך לחכות עד גיל 17-18 שהרגל תפסיק ליגדול ואז לעבור עוד ניצוח כדי לסדר אותה לגמרה... אני עכשיו בכיתה י"א ואני לא רוצה שזה יהיה בעמצא השנה אז נחכה עד החופש הגדול ואז אני יעבור את הניתוח הזה ואני מקווה שהוא יהיה האחרון...

tgdr

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo45.gif../images/Emo72.gif

שיהיה לך בהצלחה ושיהיה רק טוב. אני אב לבן שהוא כבר קרוב ל30 שנולד עם ק"פ דו"צ ובעזרת רופא מירושלים בזמנו הק"פ שלו סודר לגמרי כך שחוץ מחזק ואמץ איני יודע מה להגיד לך ושוב חזק ואמץ ושיהיה רק טוב. רפי

../images/Emo42.gif היי שגיא

תודה על השיתוף. אני שמחה ש"נחתת" אצלינו. גם אני מקוה שזה יהיה הניתוח האחרון! אצל מי תעשה אותו? אם תצטרך עזרה במהלך השנה, נשמח לעזור. האם אתה מכיר עוד אנשים, אם הסנדרום שלך או עם ק"פ? טוב שאמך מצאה לך רופא טוב. האם יש לך אחים? איך בבית הספר? באיזו מגמה אתה (מחשבים?). ספר ספר, אתה צעיר הפורום שיודע לכתוב
עידית

Adoushi

New member
ברוך הבא

למשפחתנו..חזק ואמץ. בהצלחה בניתוח..מחזיקים אצבעות שהיא יהיה מוצלח וגם האחרון!

למעלה