שלום לכולם

srurev

New member
שלום לכולם

בס"ד ביקרנו במפגש הפורום, לפני שזכינו לגלוש בפורום, הגענו אל המפגש דרך ביקור באתר של אושרי, ולשם הגענו דרך פתק על לוח המודעות במרפאה בהדסה עין כרם. היה נפלא. הכרנו אנשים, מבוגרים וילדים, נחמדים, טובים, יפים וחמודים, מצטערים על הבלאגן שעשו הילדים ועל שנאלצנו לפרוש כל כך מוקדם (אנחנו גרים בבית שמש, ועוד לא הספקנו לגמור להכין שבת). במפגש סיפרנו על נעם, ולמי שלא היה במפגש, וגם למי שהיה, רק נספר שנעם, הבן הקטן שלנו, (בן שנתיים), נולד (בהדסה עין כרם) שנה וחצי אחרי מיכאל, בננו האמצעי. מיכאל, שהיה ועדיין מטופל אצל פרופסור פורת בגלל מחלה אחרת ברגל שמאל. עם מיכאל היינו בהדסה בערך פעם בשבועיים-שלוש למשך שנה, בכל פעם שנפל לו הגבס שתמיד היה מחליק. פרופסור פורת הכיר אותנו כל כך טוב, וכשהגענו אליו עם נעם ביום שנולד, הוא אמר לנו משהו כמו "עוד פעם אתם...". קצת תיסכל אותנו ברגע הראשון ילד עם גבס מגיל אפס, אחרי שעם מיכאל אנחנו היינו יכולים לגור בהדסה מרוב הצרות של הגבס. אבל התעודדנו בזה, שברוך השם, הילדים שלנו פגועים "רק ברגל", ומתוך אופטימיות קראנו לילדנו נעם, על שם הפסוק "דרכיה דרכי נעם וכל נתיבותיה שלום", רגל-תפקידה ללכת בדרך, ונעם מתחיל דרך ארוכה של 120 שנה, בעזרת השם, ואנחנו רוצים שדרכו תהיה נעימה, דרכי נעם. נשמח להמשיך ולהכיר, בפורום ובמפגשים, לעודד ולהתעודד, ללמוד וללמד, לספר ולשמוע, ולהיות בקשר... עידית ועודד תודה על האירוח הנפלא, ולכולם תודה. כתיבה וחתימה טובה, שנה טובה ומתוקה של בריאות, אושר ועושר, ורק בשורות טובות. ציפי ודרור, אורי מיכאל ונעם.

שלומות

איזה כיף שאני לא צריכה לכתוב אימייל ואני יכולה לכתוב כאן. עודד אמר לי שלא הכרת את הפורום והייתי השוק! הפורום כזה חלק ממני שאני לא מאמינה שלא כתבתי לך עליו כבר בפעם הראשונה שכתבת לנו. הוא גם מוזכר באתר די הרבה. שמחה שאתם כאן. מסור תודה לשלושת ילדיך המקסימים שהנעימו לכולנו את אחה"צ יום שישי. סוף סוף אושרי נגע ושיחק עם השבשבת הנחשקת שאף פעם לא הרשנו לו לגעת בה
היה כיף ךראותכם ולהכירכם. ותודה רבה על תרומת הנעליים לאילנה. שמחה שאתם כאן. שנה מתוקה

srurev

New member
באמת נזכרתי שסיפרת באחד האימיילים

אבל הייתי כנראה עסוק באותו זמן ולא יצא לי להתעמק...

גם אני רוצה להודות לכם

על תרומת הנעליים. זה באמת יעזור לכם. ואני מאוד מקווה שכבר מחר יהיה להם שימוש. (מחר היום הקובע, ד"ר בור יגיד לנו האם צריך עוד גבס, או ניתוחון או שסיימנו את החלק של הגבסים). אז שוב תודה.

יו, איזה כתיבה יפה!!!

ממש פיוטית. נעים מאוד ציפי ודרור אני אורית אמא לתמיר ובגלל אנשים כמוכם, הקמנו אש"ת שקצת נעלמה לה אחרונה ואני את הפורום המקסים הזה. אני אמא לתמיר בן שנה ושמונה חודשים עם ק"פ דו"צ. למרות"מעמדי" אני פחות פעילה פה בפורום כיוון שהשיטה שבה בני מטופל לא זהה לשיטת פונטסי והרבה פעמים אני נשארת ללא מילים כתוצאה מחוסר ידיעה. שיהיה לכם רק טוב ובאמת ב"ה במפגש הבא, אשמח לראותכם ולהכיר אתכם. שבוע טוב אורית

למעלה