שלום לכולם

שלום לכולם

לפני חצי שנה בערך גילו לאמא שלי סרטן שד וכבר כמה זמן לפני זה אני כבר התחלתי לחוש כל מני כאבים גם קבעתי תור לבדיקה רק שאף פעם לא הגעתי מכל מני סיבות. לאחרונה לא הרגשתי הכי טוב והחלטתי שאני הולכת לעשות הבדיקה ולא משנה מה. אני כבר כמה ימים עם הרגשה נוראית של מה יכול לקרות או לא לקרות בבדיקה. אני יצאתי עם בחור מסוים ולאחרונה יצא שאנחנו לא ממש מתקשרים. היום בטעות נודע לו על הבדיקה ועל הכל הוא כעס שספרתי קודם למישהו אחר ולא לו. רבנו ואני כל כך צריכה אותו איתי ואני לא יודעת מה לעשות. אני לא רוצה לספר לאף אחד על הבדיקה ועל כלום עד שאני לא ידע מה התשובה של הממוגרפיה. איך אפשר להתמודד עם הדבר הזה לבד. כבר נתקתי קשר עם כמה אנשים וגם ממנו אני יתנתק, אני צריכה לדעת איך אפשר לעבור את הימים האלה עד הבדיקה ומהבדיקה עד התוצאות לבד. תודה רבה

מיליתו

New member
קרן

נראה שהבחור כועס על כך שלא סיפרת לו משופ שאיכפת לו ממך, ושהוא דואג לך (אני מקווה לפחות...). אם זה אכן המצב, הוא כניראה מוטרד מהדבר בדיוק כמוך ורוצה לגעת מה תוצאות הבדיקה. אם את יכולה, צרי איתו קשר (אם הוא יתקשר אחרי שירגע ממילא), ותבקשי קודם כל שלא יספר לאף אחד, ושאת לא רוצה להדאיג אף אחד לשווא.לא ברור לי למה את רוצה לנתק את הקשר איתו אם את צריכה אותו. בכל מקרה, את יכולה להעביר את הזמן ולקבל תמיכה כאן בפורום. מתי אמורות להגיע התשובות?

אני כבר לא ממש בטוחה

שהוא כועס כי לא ספרתי לו בכל מקרה גם חברה שלי גילתה את זה כי היא ראתה שכתבתי פה וגם היא כמובן כעסה שלא ספרתי לה. הבדיקה היא יום רביעי ככה שתשובות אני בטח יקבל אחרי החג. אני לא מאמינה שהוא יתקשר קבענו שנדבר אבל שלחתי לו שתי הודעות שאני צריכה אותו והוא לא הגיב זה יכול להראות רק על חוסר איכפתיות ולא מעבר לזה. ביקשתי ממנו לא לספר לאף אחד ואני מקווה שהוא יעמוד בזה. אני רוצה לנתק את הקשר כי לא ניראה לי שהוא מסוגל לתמוך בי כי כעקרון נפרדנו ונשארנו בקשר הכל ממש טרי אפילו הפרידה היא הייתה ממש לפני יום כיפור. תודה רבה לך ואני באמת יעביר את הזמן הזה פה.

אף פעם אי אפשר לדעת

את תעצומות הנפש של מי שניצב מנגד. וגם שלנו. לפעמים אנשים אומרים שהם לא היו מסוגלים להתמודד עם מצב כזה או אחר. אבל כשמגיע הרגע, מוצאים כוחות שלא ייאמנו. אם הבחור אומר שהוא רצה לעמוד לצידך, לתמוך בך, אולי הוא באמת מתכוון לזה. אולי את לא יודעת מה הוא עבר בחייו ומה כוח העמידות שלו ברגעי משבר. אני חושבת שאת עושה איתו עוול שאת מנתקת את הקשר כי לא נראה לך שהוא מסוגל לתמוך בך. ברגעים כאלה נותנים כל מה שאפשר לקבל. ולא כולם מתנדבים ככה לתת מעצמם ומנפשם. מנסיוני, היו אנשים שקמו והלכו ממני כששמעו שאני חולה פשוט כי לא יכלו להתמודד עם זה. אני אומרת - הוא רוצה, הוא לא בורח, הוא לא נבהל. תני לו הזדמנות. ברגעים כאלה מברכים על כל אחד שמוכן להוות משענת. אולי תגלי בו גם צדדים שלא היית מכירה בכלל אם המצב הזה לא היה קורה. אולי תמצאי בו חבר נפש לעוד שנים ארוכות. לדעתי, את יכולה כאן רק להרוויח. מה דעתך?

אני צריכה ממנו תמיכה

למרות שאתמול דיברנו לא ניראה לי שהוא יודע להתמודד עם זה. כי אני צריכה ממנו שיראה שהוא איכפתי ואוהב ובגלל מה שקרה ביננו הוא לא ממש מראה, אין בן אדם אחר חוץ ממנו שאני רוצה לצידי, אנחנו רק מדברים בטלפון ואני צריכה להרגיש אותו את יודעת שיחבק ויגיד יהיה בסדר אבל אנחנו גרים רחוק. לא יודעת מה לעשות

לפעמים...

לא מקבלים את מה שרוצים, אבל מקבלים את מה שצריכים.. אולי הוא כן יכול לתת לך תמיכה, אולי מה שהוא ייתן לך ייחזק אותך. אולי הוא גם צריך זמן לעכל את המצב החדש וכמו שלך לא קל, אז גם לו לא פשוט. אבל עובדה - הוא מדבר איתך בטלפון, הוא מקשיב לך. תני לו הזדמנות, נשמע שהוא שווה את זה. אל תוותרי, בשבילך.

הוא כבר וויתר

הדבר היחידי שאנחנו יכולים לדבר עליו זה "המחלה". חוץ מזה אין לנו על מה לדבר. הוא טוען שהרגתי את כל מה שהוא הרגיש כלפי. זה כל כך הרבה לעכל בכל כך קצת זמן. הפרידה ממנו והמצב הזה. הלוואי והייתה דרך לגרום להבין שהוא הכל בשבילי. בכל אופן תודה לך. מחר הבדיקה ב9 בבוקר ככל הניראה אני ילך לבד בלי אף אחד מקווה לעבור את זה. למרות שהסיכוי שהתשובה תיהיה חיובית היא 70% לעומת הסיכוי שלא יהיה שהוא 30%. שוב תודה רבה

LiAt2421

New member
בוודאי שיש לה עם מי ללכת

מה את מדמיינת לעצמך? גם כן זאת והחלומות שלה... עלק לבד...חחחחח תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב: אמרתי לך את זה כבר ואני אגיד לך את זה שוב- ממני את לא תפטרי כל כך בקלות ואל תשחקי לי אותה לבד, כי את לא לבד!!! אני איתך, מאחורייך ולצידך. אני ארדוף אותך לכל מקום שתצטרכי, אני אעקוב אחריך בלי שתדעי אפילו (אני מקווה שלא הפחדתי אף אחד...אבל את כבר מבינה אותי אז זה מה שחשוב) מותק שלי, הכל קטן עליך, ראיתי אותך כבר מתגברת על דברים קשים בחיים, אז רק שתדעי לך, ממבט מהצד את בן אדם מדהים וחזק ואני מודה לאלוהים שנתן לי חברה כמוך. אז די עם השטויות, לא רוצה לשמוע אותך מדברת ככה!!! וזו פקודה!

מיליתו

New member
הסבר והתנצלות

לפעמים המציאות עולה על כל דמיון. יש מקרים וסיפורים שממש קשה להאמין שהם אמיתיים. למרבה הצער (בפורום הזה, אם כי לעיתים זה דווקא שמח) הם אמיתיים. כשקראתי את השרשור היתה לי פתאום תחושה שזה לא אמיתי, שכל הסיפור הוא המצאה כי לא יתכן שהכל קורה בבת אחת ובאמת שום דבר לא מסתדר, והכל כל כך רע. לצערי, למדתי על בשרי שיש דברים שהם רעים מכדי להיות אמיתיים, אבל הם בכל זאת אמיתיים. אני מתנצלת שפקפקתי בסיפור, פשוט זה נראה לי רע מדי בשביל להיות אמיתי. הלוואי והייתי צודקת, ולא היית צריכה לעבור את הייסורים האלה. לכי עם חברתך לקבל את התוצאות, ואני באמת מקווה שהן תהיינה טובות, ובזאת יסתיים ביקורך בפורום קשה זה.

תודה רבה לך מיליתו

אכן הלכתי לעשות את הבדיקה רק שהטכנאית לא הסכימה לעשות לי את הבדיקה בגלל הגיל והיא הפנתה אותי במקום לעשות אולטרסאונד שד. יש לי טור ל19 לחודש ואני מקווה שהתשובות היו טובות. אהבת חיי חזרה לחיי ויש לי חברה מקסימה ונפלאה ואני מקווה שמעכשיו ואלה כל הטיפוסים השלילים שהיו בחיי יעלמו לנצח.

למעלה