שלום לכולם

ranirr

New member
שלום לכולם

שלום לכולם. אני חדש אז... כבר בן 30 + ועדיין שומר אמונים ללהקה המדהימה מכולם. ככל שהגיל עובר כך יותר ויותר חברים מסביב שוכחים מה באמת חשוב וכמה מעט צריך בשביל להרגיש טוב. יבורך הפורום ותבורכו אתם שמתעסקים בחומר שהאושר הקיומי נוטף ממנו, חופשי לכולם. הרבה עברתי, עשיתי, שמעתי בחיים. מתמחה בעיקר ברוק קלאסי, פרוגרסיב ופיוז'ן. אוסף חומרים שונים ומשונים על לד מכאן ומחו"ל. מבין שהאוכלוסיה השלטת באה מתיכונים ברחבי הארץ. נו טוב... בלי שמץ התנשאות ומתוך חיבה אמיתית לכל מי שאוהב בליבו את לד, אשמח להעביר ידע לכל דורש ולחזק את הצעירים כי אוצר בידם. לדסקס עם קשישים כמוני שכבר רואים את השתקפות דמותם בראי הלהקה ודומיה. אשרינו.

yoyoyud

New member
מה הכוונה מתמחה?

איזה סוג של התמחות? ואני מקווה שתשאר בפורום ותהנה! ועוד שאלה: איזה הרכבים/נגנים של פיוז'ן אתה אוהב/שומע/מומחה בהם?

ranirr

New member
הבנה מתוך אהבה

המוסיקה היא דרך חיים, אבל כמאזין בלבד היא תחביב, משמעותי, אך לא מקצוע. האהבה והשנים מלמדות אותך הרבה (בתחום, לצורך העניין). שומע המון רוק קלאסי ומכיר ויש באוסף הדיסקים (למעלה מאלף) מלא להקות ומבצעים בז'אנר. אוסף חומרים נדירים של לד ופינק פלויד (כל שיר חדש של לד שאני מוצא שווה יותר מזהב). לאחרונה מתחקה אחר התפתחות הרוק ובונה אוסף מפורט של להקות, בעיקר בריטיות, מסביבות אמצע שנות הששים. טוחן זאפה ועומד לסגור ת'אוסף קומפלט. הרבה פרוגרסיב וגם ג'אז ופיוז'ן. weather report ופסטוריוס, דימיולה לגילגוליו, בייחוד עם קוריאה ב return to forever, מהוישנו ומקלפלין,קלארק ופונטי. וגם קצת יותר חדשים כמו קרון, הנדרסון וסטרן. ובכלל, גיטריסטים לאורך ההיסטוריה והסגנונות. ממשיך לאהוב ולגלות, גם כמעט אחרי 15 שנה של התעניינות. מאחל כך גם לכולם.

למעלה