שלום לכולם!

b i g t o m

New member
שלום לכולם!

אני חובב פוטבול נלהב (בעיקר מהNFL אך גם מכללות לפעמים ומה שיוצא לי לראות) וכבר תקופה מסויימת אני עוקב אחרי הפורום הזה ורק רציתי להגיד לכם שהפורום הוא פשוט נפלא כל פעם אני לומד פה דברים חדשים ההימורים והדיונים ממש אחלה ועל הדילמות בכלל אין מה לדבר כל פעם אני מתלבט מחדש מה אני הייתי עושה. אז בקיצור תמשיכו כך ואני מקווה להתחיל להשתלב יותר למרות שאני לא חזק בכל המונחים השונים. נ.ב אני בן 17 משוהם אם זה מעניין מישהו.

Yo-man

New member
ברוך הבא, תום הגדול

קודם כל אני שמח שהחלטת לצאת מבין הצללים ולהתוודות
אני סקרן כמה כמוך יש שקוראים את הפורום אבל לא משתתפים בו באופן פעיל (זו קריאה ספונטנית להתפקדות של כל מי שלא אכפת לו שנדע שהוא קורא. אנחנו לא מכריחים אף אחד לכלום ולא ננסה לשכנע אף אחד לכתוב, סתם נעים לדעת שיש עוד קוראים) אם אתה נתקל במשהו שלא היה מובן, תרגיש חופשי לשאול. יש פה באמת כמה אנשים שבאמת חיים את הספורט הזה ויכולים לענות ל-99% מהשאלות. אם יוצא לך להגיע לת"א בימי שישי בסביבות 12:00 בצהריים ובא לך לראות איך אנחנו עושיפ את זה פה - אתה יכול להגיע לספורטק להסתכל, להשתתף חלקית או לבוא לשחק משחק מלא. הרבה מאיתנו הם לפני צבא ומתחת ל-65 ק"ג (לאט אני...), כך שזה לא ענין של נסיון ולא של גודל אלא רק של אהבה למשחק. ושוב - ברוך הבא. יש לך קבוצה מועדפת (ולמה) ?

b i g t o m

New member
תודה

ואני אוהד של טאמפה ביי בלי סיבה מיוחדת פשוט ראיתי אותם בסופרבאול של לפני שנתיים והתאהבתי.

Yo-man

New member
אז הינה לך פיסת סטטיסטיקה על טמפה

מיום שנוסדה הקבוצה הם מעולם לא החזירו בעיטת פתיחה (בתחילת מחצית או אחרי TD או FG) ל-TD. אף פעם. Never. אני מחכה לפעם הראשונה בקוצר רוח... וכל פעם שמשדרים משחק שלהם מציינים את הנתון הזה שוב, וכמה בעיטות פתיחה היו להם מתחילת דרכם ועד אותו משחק. זה השיא הכי ביזארי שקיים ב-NFL, ולא רק שהם מחזיקים בו - הם לא מוותרים עליו
שיהיה בהצלחה השנה.

b i g t o m

New member
באמת?

זה בערך הנתון הכי ביזארי ששמעתי עד עכשיו לגביי קבוצה כלשהי

Reshefgarcia

New member
אם אני זוכר נכון...

זה כבר עבר את ה 1800 בעיטות פתיחה... וזה הולך ונהיה יותר ויותר מגוחך בכל משחק שחולף...

ranatz

New member
זו בכלל קבוצה מגוחכת

לא ברור איך הם זכו בסופרבול לפני שנתיים. בינתיים הם חזרו למקומם הטבעי. ועכשיו האוהדים שלהם עצבנים על מלקולם גלייזר הבעלים כי הוא עסוק בקניית מנצ'סטר יונייטד ומזניח את הבאקס

למעלה