שלום לכולם!!!!

שלום לכולם!!!!

וואו! נדמה שלא הייתי פה שנים! לצערי, לא יוצא לי הרבה להשתתף, אבל כשיש לי זמן אני נכנסת וקוראת. בכל מקרה כיף להיות פה. באמת. שמחתי לשמוע שהיתה אחלה הופעה לגלי ושיש לה כל כך הרבה אוהדים שאנחנו אפילו לא יודעים עליהם. כתבו דברים באמת יפים בספר האורחים, אם הייתי גלי הייתי מדפיסה את הכל ושומרת
באופן אישי הכי אהבתי שתא מה שדרור כתב שם, שפעם שרית הקריאה לי. אני לא יודעת אם זה הצורה הדרמטית בה שרית הקריאה לי את זה או מה שדרור כתב אבל כך או אחרת זה ממש ריגש אותי. הקול של שרית מקריאה לי את זה עדיין מהדהד לי בראש ואני זוכרת חלקים גדולים ממה שדרור כתב מאז. האם מדברים על מפגש פורום אחד בלי גלי לפני המפגש הבא איתה?מישהו יודע? ועוד שאלה- רובי, האם קיימת אצלך תמונה שלי עם גלי במקרה? יש אפשרות שאני אראה את זה? ושלמונזה- באמת כל הכבוד לך שאת משליטה פה סדר, יש הודעות שהתגובה שלך לוקחת לי את המלים מהפה
בשמחות! אפרת.

hilali1

New member
תגידי

מה הסיפור של זאת בשם עינת שכתבה שם כל כך הרבה וביקשה סליחה מגלי?

שרית7

New member
אני מבינה שיש סקרנים בקשר לסיפור

וזה מאוד טבעי. בואי נסכם את זה כך: היא היתה צעירה, עשתה הרבה שטויות וניצלה את התמימות של גלי וטוב לבה כדי לקבל ממנה תשומת לב מיוחדת. זה היה כל פשעה. מדובר בסיפור של לפני כמעט 20 שנה. היום הבחורה כבר בסרט אחר... כפי שבודאי קראת, וכן... גלי סלחה לה.

hilali1

New member
תודה

לא לגמרי הבנתי אבל אם את אומרת שהסיפור נגמר אין מה לדוש בו עוד...

שרית7

New member
פשוט נמנעתי מלהכנס לפרטים

מתוך רצון לשמור על פרטיות של הנוגעים בדבר. אבל זה כמו שאמרתי על רקע משובות נעורים... לא פשעים חלילה.

שרית7

New member
בוקר טוב

גם אני הכי אהבתי את מה שדרור כתב בספר האורחים. אני מכירה את דרור כבר 18 שנה מאז היותי ילדה בבי"ס יסודי, הוא אדם רגיש ומקסים ומאוד אוהב את גלי. מעבר לכך, הוא ניחן בכושר ביטוי מדהים והוא ממש הצליח לבטא את כל הרגשות שלו. הלואי על כולם. חוץ מזה שכתבו לגלי דברים באמת מקסימים. אני יכולה לומר שגלי קראה את כל מה שכתבו לה וזה נגע ללבה. היא מבקרת באתר מדי פעם ומתעדכנת. להדפיס את הכל ולשמור אין סיכוי. אם היא היתה צריכה לשמור את כל מכתבי המעריצים והברכות שהיא קיבלה ומקבלת. היא היתה "קבורה" תחת הניירת... אבל אני יכולה להרגיע את כל המודאגים או הספקנים אם יש ביניכם, היא באמת קוראת את כל המכתבים שכותבים לה, אני יכולה להבטיח לכם. הכל חרוט בלב.

שלמונזה

New member
אפרתוש ../images/Emo168.gif

כמה טוב שבאת הביתה כמה טוב לראות אותך שוב
לגבי מפגש פורום - אני מניחה שיהיה בתכנון מתישהו מפגש פורום גם בלי גלי, אבל אנחנו תמיד צריכים לקחת בחשבון את החופשות של אלירן מהצב, אז זה רק איתו אל תעלמי ליותר מידי זמן, טוב?

שרית7

New member
תלוי בנכונות של כולם...

לי אישית אין בעיה בכלל אם רוצים אפשר ליזום אח"צ אחד אצל מישהו בבית או בחוץ בבית קפה מה שתרצו אם תרצו

שלמונזה

New member
כמובן שתלוי בנוכחות של כולם ../images/Emo168.gif

אבל אני מניחה שרובינו יכולים להתגמש ואלירן פחות... אני אשמח לראות את כולכם בכל זמן שיהיה

יאללה סגרנו!

שאלירן יגיד מתי הוא נמצא, נקבע איזה חמישי בערב אחד, כשלמחרת לא עובדים ואלירן בבית וניפגש באיזה בית קפה רק לשם הגיוון, נראה לי. אולי החופשה הבאה שלו (לא זו הקרובה). זה נראה לי יהיה אחלה ולא משנהה כמה אנשים יגיעו, למרות שאני מאמינה שיבואו. דרור אמר שהוא גם יבוא. כבר נדבר, אבל רק שאנשים יקחו בחשבון שזה קרוב. ושבת שלום ומבורך לכולם!!!!

למעלה