ה ב ת ש ל ה ש כ ן
New member
שלום לכולם!!!!
וואו! נדמה שלא הייתי פה שנים! לצערי, לא יוצא לי הרבה להשתתף, אבל כשיש לי זמן אני נכנסת וקוראת. בכל מקרה כיף להיות פה. באמת. שמחתי לשמוע שהיתה אחלה הופעה לגלי ושיש לה כל כך הרבה אוהדים שאנחנו אפילו לא יודעים עליהם. כתבו דברים באמת יפים בספר האורחים, אם הייתי גלי הייתי מדפיסה את הכל ושומרת
באופן אישי הכי אהבתי שתא מה שדרור כתב שם, שפעם שרית הקריאה לי. אני לא יודעת אם זה הצורה הדרמטית בה שרית הקריאה לי את זה או מה שדרור כתב אבל כך או אחרת זה ממש ריגש אותי. הקול של שרית מקריאה לי את זה עדיין מהדהד לי בראש ואני זוכרת חלקים גדולים ממה שדרור כתב מאז. האם מדברים על מפגש פורום אחד בלי גלי לפני המפגש הבא איתה?מישהו יודע? ועוד שאלה- רובי, האם קיימת אצלך תמונה שלי עם גלי במקרה? יש אפשרות שאני אראה את זה? ושלמונזה- באמת כל הכבוד לך שאת משליטה פה סדר, יש הודעות שהתגובה שלך לוקחת לי את המלים מהפה
בשמחות! אפרת.
וואו! נדמה שלא הייתי פה שנים! לצערי, לא יוצא לי הרבה להשתתף, אבל כשיש לי זמן אני נכנסת וקוראת. בכל מקרה כיף להיות פה. באמת. שמחתי לשמוע שהיתה אחלה הופעה לגלי ושיש לה כל כך הרבה אוהדים שאנחנו אפילו לא יודעים עליהם. כתבו דברים באמת יפים בספר האורחים, אם הייתי גלי הייתי מדפיסה את הכל ושומרת