שלום לכולם

nlanxner

New member
שלום לכולם

הרבה זמן לא נכנסתי לפורום כי המחשב שלנו פשוט שבק חיים. עוד לא הספקתי להתעדכן בכל מה שהפסדתי. אני אעבוד על זה בהמשך היום... בינתיים יש לי כמה עדכונים - בשבוע הבא אני מתחילה לעבוד! אוריה כבר בת 9 חודשים ומאוד קשה לשתינו. כבר השארתי אותה כמה פעמים אצל המטפלת והיה די רע. הרבה זמן חיפשתי עבודה ואני די שמחה שמצאתי אבל מאוד עצוב לי לעזוב אותה...וחוץ מזה, לפני יומיים הורדנו לה את הנעליים במשך היום כי היא התחילה לעמוד. כל כך התרגשתי אתמול כשהיא הלכה לישון בצהריים בעצם בפעם הראשונה בחייה בלי כלום על הרגליים! רגל אחת ישרה, רגל שניה מקופלת...באמת שהתרגשתי...השבוע בעלי נסע לחול וזו פעם ראשונה שאני נשארת לבד עם שתי הבנות אז קצת עצוב לי
. זה גם מאוד קשה בבקרים להתמודד עם שתיהן. אבל עברנו דברים קשים מזה...שיהיה לכולנו שבוע טוב!!

אודונים

New member
אני כל כך שמחה בשבילך

כל שלב שהם מגיעים אליו כל כך מרגש ועושה נחת לנו ההורים ספרי קצת על העבודה החדשה: באיזה תחום, כמה שעות, ובהצלחה לגבי הפרידה מאוריה זה לא קל אבל את חייבת להיות חזקה גם בשבילה השהות עם מטפלת תסתדר יותר מהר ממה שנדמה לך ברגע שזה יהפוך להיות שיגרה ביי בנתיים שחר

מזל טוב ובהצלחה בעבודה החדשה../images/Emo20.gif

אני בטוחה שתסתגלו כולכם לשגרה. זה טוב גם לך וגם לאוריה. לאט לאט הכול יכנס למסלול. לא לדאוג. כולם עוברים את זה.

nlanxner

New member
אני יודעת

שבסוף זה עובר אבל עד שזה יגיע זה כל כך קשה...שלא לדבר על זה שאוריה החייכנית והחברותית הפכה בשבוע האחרון למאוד חשדנית ובכיינית. אני כבר מחכה שאוריה הישנה תחזור...העבודה שלי היא בתחום המחקר הביולוגי והיא במשרה מלאה. אני אצטרך להתרגל לקום מאוד מוקדם כל בוקר
ואני לא בטוחה שאני זוכרת איך עושים את זה...בכל אופן, תודה לכם על האיחולים. כשהענינים יירגעו אני אספר לכם איך זה...

בהצלחה,

לך ולאוריה. מזל טוב על מציאת העבודה.
ומזל טוב לאוריה על הורדת הנעליים
באמת כיף גשול. אני אומרת לאושרי להביא לי ת'נעליים והוא כבר יודע...

אבל זאת באמת הודעה משמחחת

איזה כיף שהם מתחילים לעמוד!!!!!!! מתי בעלך חוזר? וחוץ מזה אף פעם לא סיפרת לנו על ביתך השנייה, בת כמה היא?, מה שמה (את לא חיייבת , רק אם בא לך) תחזיקו מעמד אורית

nlanxner

New member
זה כיף חוץ מהעובדה

שהיא נופלת כל כך הרבה פעמים אחרונית על הראש...זה נס שהוא עוד נשאר שלם...בעלי חוזר ביום חמישי לפנות בוקר וזה נראה לי נצח. הבקרים פה הם סיוט. יש לי ילדה "גדולה", נטולת ק"פ, בת שנתיים וחצי (שירה שמה) שעדין מתקשה להיפרד ממני וללכת לגן אז שתיהן בוכות ביחד ועד שכל הטכס נגמר אני מזיעה כולי ועייפה כאילו שהשעה שמונה בערב...

nlanxner

New member
שכחתי לספר

שהשבוע בשעה טובה יצאו לאוריה שתי השיניים הראשונות!

ilana k

New member
כמה בשורות טובות...

מזל טוב על מציאת העבודה וכמובן בהצלחה. אני גם "נפרדתי" מליאור כעבור שלושה חודשים. היה לי מאוד קשה, אבל עכשיו אחרי שבועיים אני מתחילה להתרגל. בנוסף רציתי להגיד לכם מזל טוב על הורדת הנעליים, עמידה וכמובן השיניים.

לבד עם שני

פיצקים, זה באמת קשה. לקום מוקדם, לתפקד לבד, להתמודד כל בוקר. אני כל כך מבינה אותך. למזלינו( אם כי לא תמיד) הזמן עובר נורא מהר ויום חמישי יגיע לך צ'יק צ'ק.

למעלה