שלום לכולם,

diftong

New member
שלום לכולם,

אני מניחה שבין משתתפי הפורום, גם עובדים בנתב"ג (?) אם אכן כך, אשמח לדעת האם ידוע לכם על אפשרות של שירות צבאי בנתב"ג, וכמובן שכל פרטים נלווים ,כמו אילו סוגים של תפקידים, וכיצד מגיעים אליהם- יבורכו! תודה מראש.

YHS

New member
שירות צבאי בנתב"ג? ../images/Emo12.gif

נתב"ג שייך לרשות שדות התעופה, זה גוף אזרחי.

vitamin P

New member
מצטרף לשאלה!!!!

ואם כבר אז בסיס חיל האוויר-לוד תקראו לזה איך שאתם רוצים
ואני יודע שאני צריך להיות קודם בחיל אוויר ורק אחר כך.... הייתי מאוד רוצה לשרת בחיל אוויר אבל לא יודע היכן ואיך להגיע כי טייס אני לא

רינת24

New member
יש בקריות גבול ששיכות למג"ב

הן כן עושות את זה במסגרת השרות הצבאי

vitamin P

New member
יש סיכוי דווקא שאני אגיע לנתב"ג

בשאלון העדפות סימנתי במקום הרביעי את המערך הטכנולוגי של חיל האוויר- סימנתי בעדיפות נמוכה יחסית כי אני לא יודע בדיוק מה זה התפקיד ואם אני אשרת בתור טכנאי מטוסים יש סיכוי כזה או אחר שאני איהיה בנתב"ג למרות שלא איכפת לי להיות בכל שדה תעופה שיש

diftong

New member
רציתי לומר לך, למרות שזה לא הפורום

המתאים לכך, שלא בהכרח תשרת באחד התפקידים שמופיעים לך במנילה, ולא משנה באיזה מקום דירגת תפקיד ספציפי. הכל תלוי בקורסים שנפתחים בתאריך הגיוס שלך, וכפי שאתה יודע זה דבר שמשתנה. אלא אם כן התמיינת לתפקיד ספציפי לפני הגיוס, ועברת את המיונים, אל תבנה על שום דבר, בכדי שלא תתאכזב.

ronenec

New member
נציג צה" בנתב"ג

ישנו תפקיד בשם נציג צה"ל בנתב"ג אבל נראה לי שמאוד קשה להגיע לשם בלשון המעטה... צריך הרבה קשרים...

vitamin P

New member
זה נראה לי תפקיד כזה ש...

אתה מגיע אליו אחרי מספר תפקידים שונים בצה"ל ואתה כבר קצין או משהו ואפשר לשרת שם בתור פקיד/ה ...

diftong

New member
דווקא הבנתי מרונן שמדובר בחייל "פשו

ט". בכל אופן, אני אעשה כמה בירורים ביום ראשון, ואם יהיו בידי פרטים נוספים שאחשוב שרלוונטים דיים, איידע אותך. המשך יום נעים.

ronenec

New member
ממש לא...

זה תפקיד של חייל אחד... חייל פשוט... ממש לא קצין...

YHS

New member
שרות בבסיס חיל האוויר בלוד

הוא בכלל לא שרות בנתב"ג. זה שרות צבאי כמו כל שרות אחר. אפשר להגיע לשם מתוך חיל האוויר, אם המקצוע והצרכים בבסיס מעלים זאת. אבל הקשר לנתב"ג למרבית החיילים בבסיס הוא קלוש מאד. אם כבר בחיל האוויר, למה לא בבסיס שיש בו טייסות קרב?

למעלה