שלום לכולם

charla

New member
שלום לכולם

אני וחבר שלי מתכננים לעבור לגור ביחד במרכז. (טפו טפו טפו) הוא רוצה דירת יוקרה בת"א אבל הבעיה שבמגדל דיזנגוף כל הדירות תפוסות :( אולי מישהו שמע על דירה של 2-2.5 חדרים במרכז ת"א או בירקון או רמת אביב אבל משהו ברמה? חיפשנו באוינטרנט אבל המחירים שם מוגזמים חבל"ז 850-1110 $ ל2 חדרים! ואני דווקא רוצה דירה שלא תעלה על ה650$. מישהו יכול לעזור

ailag

New member
ברמת אביב זה יוצא כ-$300 לאדם

חפשי במד"ס או הומלס. לשאול אם מישהו מכיר דירה זה לא יעיל - עדיף לבדוק המון דירות בבת אחת ולסנן. קישורים

Mיקי_

New member
דירות יוקרה כשמן כן הן - יקרות

דירות 2-3 חדרים גם לא יוקרתיות בכלל עולות בין 500 ל700 דולר אז את מחפשת יוקרה ב650.. צר לי לייאש אותך ולהחזירך אל הקרקע, אבל אין (כמעט) סיכוי שתמצאי דבר כזה, בתנאי נורמאליים.

מה נחשבת דירת יוקרה? ../images/Emo12.gif

באמת אני שואלת, זו לא התחכמות. מעבר למחיר היקר (שהייתי חושבת שינבע ממיקום), מה הקטע עם דירה כזו?

Mיקי_

New member
היא תיארה דירה במגדלי דיזנגוף

מההכירות שלי עם דירות במגדל דיזנגוף, רצפת שיש, איטום אקוסטי, ג'קוזי וטוש נפרדים, ונוף משקיף לים ועל כל העיר. מעבר לזה יש שם שירותי שמירה מיוחדים על הבניין וכניסה מיוחדת לדיריי הבית בנפרד מהסנטר. אני מכירה מישהו אחד שגר שם בדירה מאד מפוארת, שעולה גם הרבה מאד. אבל זה הסטנדארט חיים שלו. יש הרבה דברים מעבר למיקום שיכולים להפוך דירה ליוקרתית, במיוחד עיצוב הפנים שלה ודרך הבניה.

JaneLame

New member
איכס

לגור במגדלי דיזנגוף זה נורא אייטיז. איזה ג'יפה. עדיף כבר לגור ברחוב שלי. הרי כבר ניסו לפוצץ פה את זאב רוזנשטיין, וברק לא מכה באותו מקום פעמיים.

mipo

New member
רוב הדירות להשכרה בתל אביב הן...

ישנות ומוזנחות, שכל דירה ששיפצו את המטבח והאמבטיה משנות החמישים שלה, ואולי הדביקו בה מרצפות חדשות והתקינו מזגן שלא עושה רעש של ג'מבו ממריא כל פעם שמפעילים אותו יכולה להחשב "כדירת פאר"...

למעלה