שלום לכולם

אור2221

New member
שלום לכולם

חזרתי לגיחה. זה מאוד מעצבן שהחיים האמיתיים מפריעים לזמן האינטרנט שלי... יש לי כמה חדשות קטנות לספר... במשך כמה החודשים האחרונים הייתי בקשר עם מנהל יחסי הציבור (PUBLICIST) של מלודי תומס סקוט - כן, כן - ניקי שלנו. הם ראו את האתר שלי והתרשמו וכרגע מממנים לי את הדומיין (קודם הוא היה באתר חינמי) תמורה לרשותי לקשר מהאתר שלי אל שלהם וחוזר חלילה. כתוצאה מהמקום שנוסף לי עדכנתי המון(!) אז אני נותנת את הלינק החדש לאתר (ושחר, תחליף בבקשה את הלינק בעמוד הראשי). www.victor-nikki.com תהנו! ואם אתם בעד ויקטור וניקי, עצומה שאפשר לחתום עליה מפורסמת באתר. אור.

Dawn12

New member
אור!! ../images/Emo24.gif

כבר חשבתי שנטשת אותנו בלי להגיד שלום
קבלי ח"ח על האתר!
(והקישור עודכן) איזה יופי בשבילך לנהל את האתר הרשמי של ויקטור וניקי - אין מישהי יותר מתאימה ממך!
ואם תמצאי זמן מדי פעם גם לקפוץ לבקר כאן אני בטוח שכולם ישמחו. מתגעגעים...

junny

New member
מותק!!

מאוד התגעגעתי אליך! אני כבר מציצה לאתר אבל רק תבטיחי שלא תעזבי אותנו ככה יותר. לדעתי כל חדשי הפורום בכלל לא מכירים אותך..

אור חמודה- מזל טוב על האתר המשופר

ובאמת ! את חייבת לבקר פה לעיתים יותר קרובות !!!

אור2221

New member
אני יודעת, אני יודעת

התחלתי את שנה ב' באוניברסיטה, אני עובדת, התחלתי להתנדב בהלב ולהעביר את האתר היה חתיכת פרוייקט. מבטיחה לנסות להכנס יותר :) אבל בניגוד אליכם, לראות את ויקטור וניקי רבים לא עושה לי את זה :) במיוחד שכבר ראיתי את הפרקים האלה! פתחתי את הטלוויזיה היום, ראיתי את ויקטור ואשלי וישר כיביתי, יש גבול להתעללות! לפחות פיליס חזרה :) אור.

למעלה