שלום לכולם

nlanxner

New member
שלום לכולם

הרבה זמן לא כתבתי כי התחלתי לעבוד וקשה לי להיכנס הרבה לפורום אבל אני מנסה להשאר מעודכנת ולפחות לקרוא מידי פעם. אוריה התחילה להתרגל למטפלת (יותר מהר ממני) וחזרה להיות חייכנית כמו לפני כן...עכשיו היא עם הנעליים רק בלילה ובגלל שהתחלתי לעבוד, הלו"ז בבית השתנה. עכשיו אנחנו קמים ממש מוקדם בבוקר (בערך בשש) ואוריה אצל המטפלת כבר בשבע וחצי, אז יוצא שהיא נמצאת עם הנעליים בממוצע 10-11 שעות. בור בזמנו אמר לנו שזה רק ללילה, גם אם זה פחות מ- 12 שעות (ונראה לי שגם פורת אומר ככה) אבל אני קצת מודאגת (אם כי נהנית מכל רגע...). האם ממה שידוע לכם חשוב להקפיד על 12 שעות גם בשלב הזה? אני לא יכולה לשים לה את הנעליים בערב מוקדם כשהיא עוד ערה כי היא כבר עומדת די יציב ומידי פעם עושה צעדים ואני לא רוצה לפגוע בהתפתחות שלה. יש מקום לדאגה?...

אודונים

New member
אני לא יכולה לעזור

אבל נחמד לקרוא שהתרגלתם למצב החדש ובכלל שהכל בסדר יום טוב שחר

נראה לי שצריך מייד לשאול את

ד"ר בור. האם הוא הרופא של אוריה? בכל מקרה, אני בעד לא פחות מ-12 שעות. האם יש בעיה ללמד את המטפלת להוריד את הנעליים? זו פעולה פשוטה שצריך ללמד אותה. לא צריך לגמור אוניברסיטה בשביל זה... :) בכל מקרה, בלי קשר, עדכנו את הרופא ושאלו אותו. אני תמיד מאמינה שמה שיותר, יותר טוב. בעיקר בגיל רך כל כך שבו הרגל כל כך גמישה וכל כך ברת-שינוי. בהצלחה, יעל

למעלה