שלום לכולם שלום לכם חברים ותיקים וחדשים של הפורום. אני חדש.
P pompii New member 11/11/04 #3 ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif תספר קצת על עצמך: מאיפה אתה בן כמה איפה משרת(ראיתי שאתה חייל) מה אוהב לעשות משהו על השוטים שאתה רוצה להגיד wellcome!
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif תספר קצת על עצמך: מאיפה אתה בן כמה איפה משרת(ראיתי שאתה חייל) מה אוהב לעשות משהו על השוטים שאתה רוצה להגיד wellcome!
י יד היוצר New member 11/11/04 #4 קצת על עצמי אני גר בקיבוץ קטן בדרום רמת הגולן. בן 20 עוד מעט אני עוד שבועיים מתחיל טורונות. על השוטים... אני חייב להיות בעוד הופעה שלהם לפני הצבא.
קצת על עצמי אני גר בקיבוץ קטן בדרום רמת הגולן. בן 20 עוד מעט אני עוד שבועיים מתחיל טורונות. על השוטים... אני חייב להיות בעוד הופעה שלהם לפני הצבא.
מ מואשמת באחזקת סמים New member 12/11/04 #9 עוד לא קיבלנו ת'שם ש'ך!!! אבל ברוך הבא חבריקו...=) אני הדר..מואשמת...17...ראשון ye ואני גזעית פט פט פט
עוד לא קיבלנו ת'שם ש'ך!!! אבל ברוך הבא חבריקו...=) אני הדר..מואשמת...17...ראשון ye ואני גזעית פט פט פט
S sHotZy M New member 14/11/04 #10 YE../images/Emo70.gif חבר חדשששש.... ברוך הבאאאא קוראים לי מור(שiצי..) ואני בת 19 מראשל"צ לץ... שיהיה בכייף מותק כייף חיים שב תתרווח, תשתה משהו תאכל משהו ... יש פה אחלה אנשים, אה ויש מפגש פורום בחנוכה...
YE../images/Emo70.gif חבר חדשששש.... ברוך הבאאאא קוראים לי מור(שiצי..) ואני בת 19 מראשל"צ לץ... שיהיה בכייף מותק כייף חיים שב תתרווח, תשתה משהו תאכל משהו ... יש פה אחלה אנשים, אה ויש מפגש פורום בחנוכה...