שלום לכולם!

tomigirl

New member
שלום לכולם!

היי ממצב? אמממ יש לי בעייה רצינית... אני לא עושה דיאטות כי כל פעם שעשיתי דיאטה מצאתי את עצמי לא אוכלת כלום ופעם אפילו פיתחתי אנורקסיה.... אמממ אני גובה 160 ושוקלת 56 (עליתי 3 קילו בחופש) איך אני יכולה להוריד קלוגרמים עודפים בלי להרוס לי את הגוף? ד"א אני בת 16 וחצי... קצת יותר...

Crazy Figgy

New member
"צריכה להוריד רק 6 קילו"?...

לפי כל טבלת נתונים או חישוב בסיסי- היא רחוקה מלהיות במשקל עודף. אני חייבת לשאול, מאיפה הבאת את ה-6 קילו? בתור אחת בגובה 1.64 ששוקלת 64, אני יכולה להגיד לך שהיא נמצאת בדיוק איפה שהיא צריכה להיות ואני לא רואה שום צורך להגיד לה שהיא צריכה להוריד 6 קילו או קילו אחד אפילו. אין צורך לעודד את אופנת הרזון האנורקטי
ובהחלט שלא ציפיתי למצוא את זה בפורום הזה.

בהחלט צריכה...

וגם את אבל איך שאת רוצה חח סתם לידיעה מה החישוב שלי... אני מורידה 10 מהסנטימטרים למשל מישהי שמטר 60 צריכה לשקול 50 מישהי שמטר 70 צריכה לשקול 60 וכן הלאה..

Crazy Figgy

New member
אני מציעה לדעת לפני שמדברים.

ובהחלט לפני שמפזרים אימרות נחרצות כשלך
. דבר ראשון, שיטת החישוב שלך שגויה (יש מספר שיטות לחישוב משקל אידיאלי שאין לי כוח להסביר כרגע). לפי המדדים שלך, על כולנו להיראות כמו מקלות. דבר שני, יש לקחת לחישוב יותר ממסת השומן בגוף, גם את מסת השריר. שני אנשים יכולים לשקול 100 ק"ג אבל האחד יכול להיות שמן והשני מתאגרף/מרים משקולות או כל אדם אחר עם מסת שריר גבוהה. אני מציעה לך לקרוא דחוף את המאמרים בפורומי תזונה ודיאטה אחרים בתפוז לפני שאת ממשיכה לחלוק איתנו ועם אנשים תמימים אחרים את פנינות החוכמה שלך. בלי להעליב- אבל העצות שלך לא שוות גרוש, ולהפך- את יכולה אפילו לגרום נזק. אני לא אומרת את זה בכדי לפגוע בך בשום אופן, אבל המילים שלך מסוכנות. אנשים שבאים לפורום הזה סומכים על מה שנאמר פה, אבל העצות שלך הן מאוד לא בריאות. בבקשה, תקראי את המאמרים ותחשבי טוב טוב בפעם הבאה שאת כותבת הודעה בסגנון של "יש לך עוד 6 קילו להוריד". לא רק שהמידע שלך שגוי, הוא גם יכול להיות הרסני.

לא להרוס את הגוף

להעאכתי אין צורך כלל לרדת במשקל ע,פ הנתונים שלך. מספיק שתאכלי ארוחות מסודרות ותקפידי על פעילות גופנית מתונה -לא ל"השתגע" -וזה מספיק. בהצלחה ושמרי על עצמך שלא להגיע לקצוות.

למעלה