שלום לכולם

שלום לכולם

אמנם רובכם לא מכירים אותי ולא הייתי משתתפת פעילה בפורום אך אני קוראת אותכם זמן מה והתחשק לי להגיד לכם שאני מתגעגעת לפאב של ישראל או יותר נכון למוזיקה שהייתה שם ולמחיר הזול..זה היה בילוי קרוב וכיפי.. גם חברות שלי מתגעגעות רציתי לדעת אם אנחנו היחידות? אגב אני בת 19 כן קצת גדולה מדי אולי למקום הזה אבל אהבתי את המוזיקה

חןשסק

New member
האמת היא, שגם אני חח...

אפילו שהמקום היה מלא בילדים קטנים (שנראו קטנים שהייתי שם לפני שנה כי אני הייתי גדולה חחח) והיה צפוף... היה כיף שם, ושם הכרתי את נעם

את לא היחידה!

גמני מתגעגעת!
זה היה מקום נורא זול יחסית וקרוב לבית שניגנו שם מוזיקה טובה,

ממה שאני יודעת שהוא רצה

לפתוח מועדון חדש ליד הנאפיס (המחתרת) וזה לא יצא לפועל

cobainos

New member
את לא היחידה

הרבה לילות כיפיים עברו עליי במקום הזה...כמובן שהוא נמאס והתמלא ילדים קטנים כמו כל מקום טוב אחר,אבל אני זוכר את הימים היפים!

ofir_y

New member
אם כבר,

אז לפאב הישן (במשכן מול היקב), אבל באמת.. לפאב החדש? זה היה מוסך, באמצע א.תעשיה ישן. היו דקירות כל שבוע כמעט, מכות, ואני כמעט בטוח שבגלל זה סגרו אותו.

טובנו אבל התרגלנו לזה

עם הזמן... שבוע בלי מכות בין הפריקים לערסים או בין הפריקים לרוסים זה היה נחשב לשבוע משעמם לא..? כל מי שהיה בא לפאב ידע שיש מצב שיהיה אקשן...

cobainos

New member
איזה מכות ודקירות?

בתקופה שאני הייתי שם היו מכות רק פעם אחת..והייתי שם הרבה פעמים

ofir_y

New member
לא זוכר, לא בדיוק עשיתי

תחקירי אירועים
בכל מקרה, היה שם לפחות דקירה אחת. ומכות? כל פעם.

cobainos

New member
אתה טועה..

הדחיפות וההתעופפויות שהיו שם זה מעגלי פוגו... סתם,כי ערסים אהבו לבוא לשם להציק אז היו מכות.

את היחידה

סתם, כנראה שלא אני בכל אופן, אף פעם לא נמשכתי למקום הזה, אולי בגלל שהמקום כבר לא היה לגילי. ואחותי והחבר'ה שלה תמיד נערו לשם בימי שישי. וגם בגלל שאני לא סובל את המוזיקה במועדונים.

cobainos

New member
למי את מתכוונת כשאת אומרת "נבוא"../images/Emo3.gif

חחח אני לא חושב בכל אופן..חח

למעלה