שלום לכולם

חמוסון

New member
שלום לכולם

שלום שמי בן הראל אני לומד בתיכון הראל מבשרת ציון בכיתה י"א החלטתי לעשות עבודת בהיקף של 4 יחידות לימוד על הנושא הכללי תאומים. הנושא הממוקד יותר הוא היחס בין זוג תאומים אחד לשני (בחברה במשפחה ואחד עם השני לבד) הנושא מענין אותי מאוד מאחר ששני חברים טובים שלי הם תאומים יש לי בעיה במציאת מנחה לעבודת גמר- מנחה הוא אדם בעל תואר שני ובעל עבודת גמר בנושא כלשהו שקשור לעבודה שלי (במקרה זה פסיכולגיה או טיפול כלשהו שקשור בתאומים) אם תכלו בבקשה לעזור לי לאן לפנות למציאת המנחה ובכלל באיזה מקומות ומקורות אני יכול להישתמש בעבודה אני אשמח מאוד ואודה לכם תודה מראש

היי חמוסון

האמת שאני לא מכירה מרצים (שהיו לי) שהתמחו בתחום שאתה מתעניין בו, אבל אולי כדאי לך לברר בחוג לחינוך באוניברסיטת ת"א, נראה לי שהם יותר מתמצאים בנושא הזה. רעיון נוסף הוא לפנות למרכזים משפחתיים שונים ולברר שם על מטפלים שאולי מתמחים בנושא. מרכזים כגון: ת.ל.מ. , מכון אדלר. עוד דרך היא לחפש באינטרנט "תאומות" או תאומים ולראות האם יש מחקרים שעולים או מאמרים מקצועיים שעולים ולנסות לאתר את כותב המאמר/מחקר. זהו... אין לי יותר רעיונות... והכי חשוב, בהצלחה בבגרויות!

SuperGirl 25

New member
אולי גם...

לפנות לביה"ח (או לפורומים מומחים באינטרנט)-למחלקת יולדות/פגיה/תינוקות/ילדים. מאגר נוסף למציאת מחקרים (כפי שהזכירה דובון לב אוהב)-הסיפריות של האוניברסיטאות (ניתן גם דרך האינטרנט).

חמוסון

New member
תודה רבה רבה לשתיכן

הבעיה בלגשת לאניברסיטאות היא שאני צריך בתור מנחה מישהו שסיים כבר תואר שני... ואילו באוניברסיטה הם עדין לומדים תודה רבה

באוניברסיטה

יש גם כאלה שכבר סיימו תואר שנ, ועובדים על תואר שלישי, או כאלה שסיימו תואר שני ועובדים באוניברסיטה בכל מיני תפקידים. מעבר לזה, אני חושבת שהכוונה הייתה שתיגש לקטלוגים של ספריות האוניברסיטאות באינטרנט, ותחפש מאמרים או ספרים שנכתבו בנושא - כך תוכל למצוא שמות של אנשים שמומחים לתחום, ולנסות ליצור איתם קשר. אם תיכנס לאתר של אוניברסיטת ת"א, לספריות, ושם לספריית מדעי החברה, תיגש לקטלוג אלף ותעשה חיפוש בנושא.

ג שם

New member
התפוז הכל יכול

גם את תעשה עבודה על מתכוני-ארבה- ביוון -העתיקה, תמצא על זה פורום מתאים. תנסה אצליהם, אולי הן יודעים משהו. בכל זאת, פורום תאומים.

למעלה