שלום לכולם!

שלום לכולם!

אהל'ן אנשים, ראשית, לדעתי זה רעיון מצויין לפתוח פורום שעוסק בהתנדבות לצה"ל. עכשיו, ברשותכם, אציג את עצמי: שמי דויד, בן 25, כרגע אני סטודנט להיסטוריה באונ' בן-גוריון. אני חולה סכרת מגיל 17, ובגלל מחלה זו, קיבלתי פטור משירות צבאי. (זהו הנ"ל לגבי כל מחלה כרונית). מהירי המחשבה בינכם בטח הבינו שהתנדבתי לצבא, ואכן הבנתם נכון.... לא אלאה אתכם בכל תהליך הבקשה להתנדבות, (זהו נושא להודעה אחרת), רק אספר לכם ששירתי בלשכת הגיוס האזורית בב"ש, זכיתי להיות חייל מצטיין פעמיים, ואף זכיתי פעם בחידון היסטוריה צבאית וידיעת הארץ בפיקוד הדרום (זה ממש לא קשור להתנדבות, סתם בא לי לטפוח לי על השכם....). בלשכת הגיוס שירתתי במדור שנקרא "מדור פטור", שעסק בין היתר במתן פטורים על סעיפים רפואיים. עברו לידי כמה וכמה תיקים של מלשב"ים שביקשו להתגייס, וזה באמת חימם את הלב, שישנם עוד חבר'ה עם ערכים... אני מקווה שאוכל להיות לכם לעזר, בכל מה שקשור לתהליך ההתנדבות, ואשמח לענות על כל שאלה שתעלה בראשכם. בהצלחה לכולם וחג שמח! דויד

ברוך הבא לשורותינו../images/Emo70.gif

אשמח עם תספר לנו על תהליך קבלת ההחלטות לגבי אותם סעיפים שכולם בטוחים שהם מורידים פרופיל (משקפיים, לדוגמא) אך בסוף מתבררים כעוד סעיף רפואי שלא פוטר את המלש"ב משירות קרבי. כמו כן, אני חושבת שזה שציינת את השגך כחייל (ההצטיינות וכיוצב') זו אינה רק טפיחה עצמית על השכם, אלא גם דרכך שלך לעודד אותנו המנדבים החדשים ולהוכיח כי גם אנחנו יכולים להגיע גבוה למרות הקשיים
זו הפרשנות האישית (והאופטימית) שלי לדבריך
אני מאוד מעריכה זאת- באמת
יוּני

newKiticat

New member
היי דויד!

כמוני כמוך- סוכרתית.
אני הייתי מעוניינת לדעת דווקא בנוגע למלגות לסוכרתיים בלימודים גבוהים.... אני באמת הייתי רוצה לשמוע יותר על התפקיד עצמו שלך.....

ל-newkiticat

היי וערב טוב, לגבי מלגות ללימודים גבוהים, לצערי אני לא הכתובת לשאלות. חבר שלי, שלומד באונ' העברית בירושלים סיפר לי שלומדת איתו סטודנטית שקיבלה מלגה מלאה מן הביטוח הלאומי בגלל היותה חולת סוכרת. בקשר לשאר המלגות (של משרד החינוך, דיקאן האונ' וכו'), ציינתי בטפסים שאני חולה סוכרת, אבל לא נראה לי שקיבלתי מלגה גבוהה במיוחד.... אני יודע שישנם גופים שמעניקים מלגות לאנשים "שכמונו", אבל אני, ברוב עצלותי, לא טרחתי מעולם לברר.... דויד

למעלה