שלום לכולם

ש ו ש 2

New member
שלום לכולם

אני צריכה עזרה.. דיי דחוף אם אפשר... איך אפשר להעלים כתמים בכפות הרגלים שנוצרים מגירוי?? תודה רבה לכולם

iditush11

New member
את בטוחה שאלוורה תעלים את הכתמים?

אלוורה עד כמה שידוע לי טובה נגד גירויים, פצעים או כוויות, לא ידוע לי אם זה אמור להעלים כתמים שנוצרו כתוצאה מגירוי בעור. אני חושבת שצריך לחכות שהכתמים פשוט יעברו עם הזמן או פשוט מאוד ללכת לרופא עור שיתן לך משחה להקלת הגירויים וחשוב לשלול שלא מדובר בזיהום פטרייתי או אלרגיה למשהו.

Blueberry Kiss

New member
חשבתי שכשהיא אומרת כתמים כוונתה

לאדמומיות כתוצאה מגירוי. אם אלה כתמים שקיימים כבר הרבה זמן אפשר לנסות להבהיר קצת עם לימון לדעתי. כפות רגלים זה לא מקום שנחשף לשמש (בחורף...) אז אין סכנה לפיגמנטציה. נסי שטיפות של קמומיל עם מיץ לימון. זה בתחום תרופות הסבתא. מעבר לזה- משחות רפואיות.

ש ו ש 2

New member
אז ביקרנו אצל רופאת עור

והיא אמרה שאין מה לעשות עם זה היא נתנה משחה נגד הגירוד אבל לא יותר מזה היא אמרה שאין מה לעשות עם זה אז פניתי לפה.. תודה לכולם עם התשובות אם יש עוד אני אשמח לשמוע תודה שושה

ה מוזה

New member
אשמח אם תפרטי קצת

האם זו פטריה ? והמונח"אין מה לעשות" הוא משהו שסבתות לא מכירות
אם תוכלי מעט לפרט קצת יותר יהיה קל יותר לסייע לך

Rוני

New member
ואם זה גרוד בכל זאת הייתי מנסה

אלוורה להזיק היא לא תזיק לא צריך לקנות משחה אם יש לך את הצמח, פשטו חיתכי חתיכת עלה, פיתחי אותו ומירחי את הנוזל כמה פעמים ביום לי זה עוזר מאד בכוויות ובעקיצות ומאז נכוותי קשות יום אחד ורק לאחר יסורים גיליתי שהשכנה שלי מגדלת כזה סמוך לגדר המשותפת ומאז אני מגדלת גם אלוורה וכל כך הרבה פעמים השתמשתי בה לאחרונה

למעלה