שלום לכולם..

nofar912

New member
שלום לכולם..

חג חנוכה שמח! אני מתכוונת להתנדב, וידוע לי שאני יכולה לבחור את התפקיד והם יתחשבו בבחירה שלי. אני מאוד רוצה להיות משקית ת"ש, האם יתנו לי את התפקיד למרות שהתפקיד כלול בהמון נסיעות ויציאות מרובות מהבסיס?

סיונתו

New member
שלום גם לך ../images/Emo13.gif

בהצלחה... אני לא יודעת בקשר למשקית ת"ש... אבל בהצלחה ומישעו יודע מה השם המלא של המשקית משו... כמו משקית ת"ש רק בלי הקטע הסוציולוגי... שאחראית על הבידור של החיילים וכל זה...

כן

קיבלת את המסר ממני

סיונתו

New member
כן עם הטלפונים...

צלצלתי אליהם והם אמרו פשוט להגיע לשם... אבל זה הבעיה בצבא שצד אחד לא מתוקשר עם השני... לא משנה אני ישלח פקס... בכל מקרה עד מחר בבוקר אני לא יספיק לברר מה אני רוצה לעשות.. ד"א- איפה אני מוצאת את כל התפקידים וזה?

את יכולה להכנס ל..

את עולים על מדים תחפשי שם, יש פרוט על תפקידים... וחוץ מזה, את יכולה לעשות חיפוש בפורום, אני לא זוכרת מי, אבל מישהו פעם כתב פה את כל התפקידים שמוצעים לבנות (אני משערת, לפי החוברת שמלש"ב מקבל עם המנילה) שהיה בהצלחה

סיונתו

New member
אז פשוט להשיג את המלש"ב ממישהי../images/Emo35.gif

כתוב שם גם אם התפקיד מיועד למתנדבות

Starving Marvin

New member
להשיג את המלש"ב ../images/Emo6.gif

מלש"ב= מועמד לשירות ביטחון. "שלום, לשכ"ג? אפשר לקבל מלש"ב?"

../images/Emo26.gif

קודם כל מלש"ב זה ראשי תיבות של "מועמד לשירות בטחון", כך מכונה כל מי שנמצא בשנה שלפני הגיוס שלו וכבר מתחיל את תהליך הגיוס (צו ראשון וכו..) ולא. בחוברת לא כתוב אם התפקיד מיועד למתנדבות כי מידת ההתאמה לתפקיד תלויה במגבלה שבגינה המתנדב קיבל את הפטור. בכל מקרה תשיגי את החוברת הזאת מאחת מחברותיך, שיהיה לך מושג על עוד תפקידים.. אף פעם לא יכול להזיק.

סיונתו

New member
../images/Emo36.gif

שאני מגיעה למדור פרט וכל זה... ואני ממלאה את הטופסים וזה.. אני צריכה ישר למלא את התפקידים שאני רוצה נכון? יהיה שם מישהו להתיעץ איתו? לשאול אותו? משהו?

Dizen

New member
אני לא מבינה מה את שואלת

את שואלת מה יעניין אותך
זה אף אחד לא יכול להגיד לך... רובינו לא יודעים גם לפרט על התפקידים האלה יותר ממה שכתוב באתר... אז אם יש לך שאלה ספציפית לגבי תפקיד מסוים- בבקשה. אבל מה שאת שואלת עכשיו זה קצת כללי מדי
ממה נלחצת
מכמות התפקידים

סיונתו

New member
כן! לא ידעתי שיש כ"כ הרבה אופציות..

גם לפי מה שהבנתי...השמות שלהם לא ממש משקפים את מה שהם... משקי"ת שק"ל?? (שקמיסטית)

Dizen

New member
השמות באמת לא משקפים

שקמיסיטים זה פשוט אנשים שעובדים בשק"ם- אחראים על האספקה וכל מה שקשור לניהול שם (נראה לי).
אחלה תפקיד זה נשמע

היי נופר../images/Emo70.gif

ברוכה הבאה
בעיקרון, אם סיבת הפטור שלך אינה מגבילה אותך ויותר מכך, מאפשרת לך לשרת בתנאי התפקיד, אז יש לך case להאבק לקבל זימונים למיונים למשקיות ת"ש. אם תתעקשי- תקבלי
בת כמה את
סיימת י"ב
כבר הגשת בקשה להתנדבות
באיזה לשכ"ג את
תשארי באזור.. אנחנו כאן

newKiticat

New member
את יכולה לנסות.

איתי משרתת בחורה שהגיעה לח"א לאחר שניסתה להיות מש"קית ת"ש. קחי בחשבון שיש תפקידים שממש ידרשו ממך לעמוד על שלך. בכל אופן בהצלחה....

למעלה