שלום לכולם

Nachoom

New member
שלום לכולם

אני הולך להצגה ביום שלישי עם ליטל - ההופעה האחרונה של אמיר פיי גוטמן. מישהו יודע מי תשחק שם? מיכל אמדורסקי / יעל בר זוהר אילנה אביטל / המחליפה שלה חעחעחע... אין לי מושג מי פשוט.. ומישהו יודע אם זה קל להיכנס מאחורי הקלעים שלהם...

Plasure

New member
אז ככה

יום שלישי משחקת מיכל המדהימה ואילנה אביטל...... בקשר למאחורי הקלעים-אין סיכוי-במיוחד לא יום שלישי שזאת ההצגה האחרונה של אמיר

RossandRachel

New member
אממ...

ד"א- אני כנראה הולכת...באיזו שעה נפגשים בכניסת אמנים? ואל לשכוח- איבטל לבני משחקת שם!!חח

Nachoom

New member
נו.. בגלל שו ההצגה האחרונה של אמיר

- לא יהיה ניתן להיכנס???

Plasure

New member
גם אם זה לא ההצגה האחרונה של אמיר

אי אפשר להכנס בד"כ. רק עם פרוטקציות

mary lou

New member
אל תתיאש נחום ../images/Emo13.gif

"פרוטקציות" זה כולו לומר שלום פעם-פעמיים ליוסי השומר

Plasure

New member
יעל כמה שטויות את אומרת

יוסי אף פעם לא הכניס סתם כל עוד הייתה הצגה או לפני הצגה המקסימום שהוא מכניס זה אולי בסוף ההצגה כשכולם כבר הולכים

mary lou

New member
עובדתית לא...

כמה שטויות אני אומרת? המון, אבל העובדה הזו ספציפית נכונה. מה שכן הוא יכניס רק אדם אחד... לא יותר... ונכון שהוא לא מכניס בכל מצב, אבל מה שניסיתי להגיד הוא שלא בכל מצב הוא לא יכניס... (בנת?
)

Plasure

New member
ספציפית נכונה?

את יודעת כמה פעמים התחננו ללכת לשירותים כולה והוא לא נתן? ולא. הוא לא מכניס. הוא הכניס אותך פעם?

mary lou

New member
אכן. והערה ...

כן מכניס, לא מכניס, זה באמת לא משנה. זה לא שכל כך מעניין שם... אז נחום, ושאר המקווים להכנס להיכל הקדוש- זו לא כזו אטרקציה... מה שכן, אכן אטרקטציה להכנס לשם בתור שחקן, זה שווה...טפו טפו טפו
זה עוד יקרה...
אה ו..מור... אם בא לך להמשיך את השיחה המאוד עמוקה הזו אייסי/ מסנג'ר יהיו יעילים יותר

Plasure

New member
דווקא לא נראה לי

מה שיותר יעיל לי פה זה שיעני זלזלת במה שאני אומרת. אבל לא משנה.

miri a

New member
אתמול הייתה ההצגה האחרונה בצפון אבל

ההצגה האחרונה,אחרונה רשמית תתקיים בת"א ביום שלישי הקרוב!

למעלה