שלום לכולם

frezo1

New member
שלום לכולם

אני גר בישוב כבר למעלה משנתיים, אני רוצה לציין שזה אחלה ישוב ויש כאן אנשים ממש נחמדים. רצית רק להודיע שלפני כמה שבועות יצאתי ביום שבת לפנות בוקר לאיזור הדרום וראית את השומרים בכניסה ליישוב ישנים כמו תינוקות, לא מתפקידי להעיר על כך אבל אני מקווה שזה לא על בסיס קבוע, לי ממש לא מפריע שהם ישנו הבית שלי ממוגן לחלוטין כך שמבחינתי זה בסדר... דרך אגב ממש נחמד שיש פורום ליישוב, רק היום נתקלתי בו.... בהצלחה...

ronpel

New member
עדכון בזמן אמת

השמירה עולה לתושבים הרבה כסף ולכן כל מי שנתקל בחריגה מסוג זה חייב להודיע מיידית לאיל הרבשץ. קשה מאד לטפל בבעיות לאחר זמן כה רב. מקרה זה חמור במיוחד כי בשבתות שומרים גם תושבים . רונן

ישנים לא, אבל ...

פעמים רבות תהיתי מהו תפקידם של השומרים בכניסה ליישוב וכיצד עליהם למלא את תפקידם. לא אחת חזרתי ליישוב בשעות הלילה המאוחרות ואף אחד כלל לא הביט לכיוון הרכב שלי. אולי כדאי כי השומרים יחנו את רכבם שלא מאחורי העצים? אולי רצוי כי לעיתים גם יעצרו מכוניות נכנסות ויוצאות על מנת לבדוק מה ומי הם מכילים? חשוב כי בדיקות אלו ייעשו בשעות היום כמו גם בשעות הלילה. צאו וראו כיצד פועלים שומרים בישובים אחרים סביבנו - שוהם, מכבים-רעות, נוף איילון ועוד. לא רק על בתינו עליהם לשמור אלא גם על ילדינו ושאר בני משפחותינו. לשם כך האזעקה של מוקד אמון איננה יעילה !!!

למעלה