שלום לכולם

kriz

New member
שלום לכולם

אני מחפשת צימר לאמצע-סוף פברואר. אשמח לקבל המלצות... אני מעדיפה משהו בצפון. משהו לי ולחבר שלי כך שממש חשוב לי שיהיה שיא הרומנטי נכון לעכשיו, לא משנה הכסף... אם יהיה משהו שיהיה מומלץ מאוד ומדהים - אני מוכנה לשלם הרבה כסף. אשמח גם לקבל עצות לטיולים / מסעדות / אטרקציות נוספות באזור. חשוב לציין - שנינו סטודנטים, בני 23. לחבר שלי יש 3 ימים חופשה בין הסמסטרים ובשלושת הימים האלה אנחנו רוצים לצאת לצימר. חשוב לי שזה יהיה משהו שווה ומשמעותי. שתהיה שנה אזרחית טובה לכולם אורית

lavendula

New member
ממליצה על "סוף הדרך" במתת

בקתת עץ מבודדת, תלויה על מדרון, עם נוף מקסים שנשקף מכל חלונות הצימר, כולל מהג'קוזי הגדול שצמוד לחלון. בבקתה יש את כל הפינוקים האפשריים: תנור עצים, מטבח מצויד, כיבוד קל, מכונת אספרסו, טלויזיה, די-וי-די, דיסקים, סרטים, נרות, חלוקים, נעלי בית... הכל מוקפד וחשבו על כל הפרטים. מחוץ לבקתה יש סאונה. יש מרפסת עץ רחבה שצופה לנוף, עם כסאות נוח. הישוב קרוב ללא מעט מסעדות ומאפשר יציאה לטיולים לכל הכיוונים. ארוחת בוקר ניתן להזמין ממישהי בישוב. המחיר סופ"ש בסביבות 550ש"ח ללילה אם אינני טועה. 2 לילות באמצע שבוע עלו לנו 750ש"ח.

קפציץ

New member
עוד המלצה ו...

סוף הדרך מפוצצים לסופי שבוע עד האביב!! (גם אנחנו רצינו) אם אתם באמצע השבוע התמזל מזלכם! אני רוצה להמליץ על בקתה בסלע במושב מנות, ועל אחוזת טל במושב חוסן. בשניהם היינו ונהננו!

drtrip

New member
שלום KRIZ

ממליצה על בקתה בעמק ביסוד המעלה, שתי בקתות בסה"כ, הבקתה מאובזרת ולא צריך לצאת משם.... כמו כן לארוחות טובות יש את מסעדת דוריס קצבים בראש פינה בשרי, קפה שוב בראש פינה -ענין טעם, שוקולטה-המקום לאוהבים מלא מתיקות-בראש פינה העתיקה. תוכלי לחפש עוד מקומות ב-www.tapuz.co.il/trip בהצלחה... נזכרתי גם בפינה בלב, אחוזת אורנים, ראש הפינה, וילה תהילה. כולם בראש פינה.

למעלה