שלום לכולם

ח ו ש ש ת

New member
שלום לכולם

חברה הפנתה אותי אליכם וקצת קראתי עכשיו פה באתר הייתי רוצה לקבל עוד פרטם על המחלה ואיך ניתן לזהותה לצערי אני חוששת שיש לי סימנים שלה ואני ממש פוחדת אשמח לקבל עזרה

ל3

New member
הי לחוששת

וברוכה הבאה. אני שמחה שחברה שלך נתנה לך את כתובת האתר כי פה תוכלי למצוא הבנה, אינפורמיצה ואולי להקל קצת על החשש. קשה לתת סימנים למחלת הלופוס בגלל שהיא מכונת "מחלת אלף הפרצופים" היות ויש ריבוי של סימפטומים וכל חולה יכול להיות עם סימפטומים אחרים. נוהגים לאבחן רשמית את המחלה אם את עונה על לפחות 4 מתוך 11 קרטריונים מובנים ועל פי בדיקות מעבדה. הקרטרינונים הידועים בין השאר זה פריחה, נשירת שיער, עייפות קיצונית, חום ממושך, כאבי פרקים, פצעים בפה ובאף, אנמיה, הפרעות קרישה, דיכאון וכו. אם תסתכלי בקישורים שמופיעים למעלה תמצאי הרבה מידע שכתוב בצורה עניינית ומובנת. אני מקווה שהחששות שלך ישארו בגדר חששות בלבד אך גם אם לא- את לא לבד
שירי

gaia20

New member
הי לחוששת../images/Emo24.gif

שירי נתנה לך פה פירוט מעולה וכל שנותר לי לשאול הוא...האם הית אצל רופא? משפחה\ראומטלוג? אני חושבת שזה ממש מיותר להלחיץ את עצמך, לפני בדיקה של רופא+בדיקות דם בכל מקרה, במידה וחששותיך יהיו נכונות אנחנו פה
שיהיה בהצלחה, נשמח לשמוע עידכונים

ל3

New member
תודה ממי

אז ככה: אנטי ד.נ.א.- שלילי לחלוטין משלים- שלילי סי.ר.פי- גבוה מאוד ולא ברור לי למה כי זה מדד לדלקת פעילה- שכחתי לשאול אותו את זה
המוגלובין- 10.9 שתן- ללא לחבון- יש קצת דם- לא משמעותי שקיעת דם- 24- שנים לא היה לי כך וזהוו. אני צריכה לעשות בדיקת דם או מחר או מחרתיים לראות מה עם הכבד בגלל הכימותרפיה ואז נראה גם מה קורה עם ההמוגלובין סך הכל אין לי תלונות

gaia20

New member
שמת לב ששירשרת את התשובה

למקום הלא נכון...נכון?
לא נורא, אני שמחה לשמוע על התוצאות האלו, כל הכבוד! (נו...ואת הית לחוצה שאין שינוי....
)

ל3

New member
הי טלוש

זה מבשר טובות
. כמובן שצריך להיתסכל על פרמטרים נוספים לפני שמחליטים סופית שהמחלה ברמסיה אך זה בהחלט סימן מעודד ובכלל- מעולם לא היה לי אנטי דנא שלילי כך שאני מאושרת עד הגג

1ט ל י

New member
גם לי לא היה שלילי אף פעם....

ולא ידעתי שזה אפשרי אצל חולות לופוס.... טוב לדעת.... אני ממש שמחה בשבילך. מקווה לעוד חדשות טובות בקרוב (כגון המוגלובין 13.6 לפחות).

למעלה