שלום לכולם :))

דידהה

New member
שלום לכולם :))

אממ אף פעם לא הייתי בפורום והיום דיפדפתי לי !! אני חייבת לציין שהתחלתי להזיל פה ריר! :)) אתן מעולות!! עכשיו אין לי מושג אם אני ברמה המתאימה! אבל שווה לנסות , אז כה. יש לי שנתיים עם חבר שלי חשבתי אולי להכין עושה ככה שווה משו מיוחד :) אז אם יש לכן רעיונות וקישוטים מיוחדים ומשו לא מסובך במיוחדדדדדדדד פתוחה להצעותתתת המון תודההההה :))

מצאתי זה באמת של HUN1 תרדי לדפים

קודמים מתאריך 6.1 אני לא יודעת לצרף קישור. באותה הזדמנות אולי מישהו יסביר לי איך מצרפים קישור

t a l talim

New member
הוספת קישור-

אם רוצים לצרף קישור להודעה אחרת, יש- - לפתוח את ההודעה אליה רוצים לקשר בעמוד נפרד. עושים זאת ע"י הקשה על העיגול הכתום לפני ההודעה. - מסמנים את שורת הכתובת, ומעתיקים אותה. ("העתק") - פותחים הודעה חדשה, ובתחתיתה, מתחת למקום בו כותבים את תוכן ההודעה, ישנן שורות להוספת קישורים. מימין נותנים כותרת לקישור, ומשמאל- בהמשך השורה, מדביקים את הכתובת הרצויה._"הדבק") וזהו, שולחים את ההודעה...

Hun1

New member
נכון הכנתי משהו פשוט מאוד

ומוכנה לנסות לעזור לך. צירפתי פה את התמונה

analib

New member
שלום hun1!!

שאלה, איך העוגה שלך כל כך לבנה ונוצצת??? אילנה.

Hun1

New member
היי בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

העוגה לבנה משום שציפיתי אותה בבצק לבן ונזהרתי שלא יתלכלך.היא נוצצת בגלל הצילום. הלוואי והיו לי אבקות נוצצות. ותודה.

lital1000

New member
אני לא הבנתי איך עושים את התחתית

מה שהעוגה עומדת עליו

Hun1

New member
לקחתי קאפה שטוחה שזה מעין מגש

מקרטון ועליו שיטחתי בצק סוכר אדום.

Hun1

New member
כן...לי הוא לא עשה בעיות

חוץ מזה שהוא התייבש לי לא כל כך יפה אבל זה כי רידדתי דק מדי. לא יודעת מה עם MDF אולי יש יותר מנוסות ששמות משהו לפני שמניחות את הבצק על המשטח. גם אני חדשה בעסק ואשמח לשמוע אם יש דעות מקצועיות יותר :) ברוכה הבאה

למעלה