שלום לכולם...

nofar20

New member
שלום לכולם...

אני חדשה פה... קוראים לי נופר אני בת 15 ואני מבאר שבע... יש לי את המשטח המקצועי (לא יודעת בדיוק איזה מבניהם).. ויש לי שאלה כשאני נכנסת למשחק אז אני בוחרת ברמה מתחילים ואני מצליחה לעשות רק את זה ורק כמה שירים וכשאני מנסה לעבור לבינוני אז בכלל אני לא מצליחה אפילו לא צעד אחד וזה מוריד לי אז החשק לשחק... אי אפשר לשנות או לעשות איזה משהו כדי שזה יהיה קצת יותר איטי (בהגדרות)? וזהו

kush kush

New member
היי נופר ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

תבחרי שיר עם פחות רגליים, לכי לתיקייה של המתחילים שמלמדת אותך לרקוד אם את עוד לא ברמה הקלה, לא יכזור לך לעשות את החצים לאט יותר בהגדרות כי הם עדיין יגיעו באותו זמן.

Tamar from IDDR

New member
הי נופר

איזה שירים מותקנים לך על המחשב? אם הורדת חבילות שירים נוספות תכתבי איזה ונעזור לך לבחור שירים קלים יותר. המעבר מבייסיק לטריק הוא די קשה (בגלל השלישיות) כמו שקייטי כתבה תבחרי שירים עם קצת כפות רגליים (קלים יותר). תמר

nofar20

New member
תודה!

ויש לי את השירים שקיבלתי עם התוכנה כשקניתי את השטיח מהאתר

CajU9

New member
שאלום נופר

ברוכה הבאה :) אל תתייאשי, זה תמיד הכי קשה בהתחלה, תשחקי בקצב שלך ואל תתייאשי, זה רק עניין של זמן :)

devilish19

New member
היי נופר בקשר להתקדמות

אל תדאגי זה יבוא, אל תשכחי שהתקדמות במשחק מתאפיינת בכמה דברים: המשחק מפתח לך לאט לאט גם את הקורדינציה גם את מהירות התגובה וגם (הכי חשוב) את הכושר...זה יגיע... עכשיו כמה טיפים שעזרו לי: קודם כל אם את מחזירה את הרגליים לאמצע אחרי שאת לוחצת על חץ אז אני ממליצה בחום להגמל כדי להתקדם איך נגמלים? ממש מכריחים את עצמך להשאיר את הרגל אני ממליצה על השיר לה במבה או באטר פליי למרות ברמה 3 רגלים, אחר כך נסי לרקוד לא לפי הראייה אלא להשתמש ממש בחוש השמיעה ולהתחיל לרקוד לפי הקצב שיר מומלצים בשביל זה: באטרפליי רמה 5 קיסי קיסי (אלה קצת קשים) ויותר קל: GIVE IT TO ME ו DREAM A DREAM (השיר הזה נמצא בתיקייה שצריך להוריד) בהצלחה אל תתיאשי בתור אחת שמכרה את השטיחים האלה אני יכולה להגיד לך שדווקא בגיל שלך (את יותר צעירה ממני) יותר קל לתפוס ומהר יותר מתקדמים

kush kush

New member
למה להתחיל מ3 שאפשר מ1?

בשביל זה השירים הקלים קיימים. תתחילי עם זה ולאט לאט שזה מתחיל להיות לך קל תעלי ברמה. הלחצן F7 יעזור לך נורא עם הקצב בסטפמאניה. בהצלחה!

לפי דעתי עדיך להתחיל מ3-4 רגליים

כמו דאם דרירם לדוגמא, או דו איט אול נייט. אבל אין לי כוח לפרט כי כתבתי עכשיו הודעה ארוכה וזה עייף אותי.

איך זה שכשאני כותבת הודעה

זה מוריד את השרשור למטה במקום להקפיץ אותו למעלה? *סמיילי גבות מהמסנג'ר*

kush kush

New member
א מקפיצים הדס. אני התחלתי מ3 רגליים

אבל זה לא טוב למי שמתייאש מהר. עדיף להתחיל מהקל.. בשביל זה הוא קיים. או פשוט לחרוש את זה עד שמבינים לבד...

למעלה