שלום לכולם למישהו יש משהו בשביל קרישה מהירה יותר של דם? (משהו פיזי בכלליות לא משהו על פצע כלשהו)
S sssddd2 New member 20/1/05 #1 שלום לכולם למישהו יש משהו בשביל קרישה מהירה יותר של דם? (משהו פיזי בכלליות לא משהו על פצע כלשהו)
I iditush11 New member 20/1/05 #2 למרוח קפה שחור על פצע טרי עוזר לקרישת דם מהירה, לא חייבים קפה שחור אפשר גם נמס, אבל הכי טוב זה שחור. מנסיון של שנים שהייתי נחתכת באצבעות ושאר מיני מקומות, הייתי שמה כפית של קפה על הפצע ותוך מס' שעות הפצע היה מפסיק לדמם.
למרוח קפה שחור על פצע טרי עוזר לקרישת דם מהירה, לא חייבים קפה שחור אפשר גם נמס, אבל הכי טוב זה שחור. מנסיון של שנים שהייתי נחתכת באצבעות ושאר מיני מקומות, הייתי שמה כפית של קפה על הפצע ותוך מס' שעות הפצע היה מפסיק לדמם.
S sssddd2 New member 20/1/05 #3 אבל ציינתי לא משהו ספציפי על פצע אלא משהו שנכנס לדם וישפיע עליו לתמיד.. שישפיע על הדם בכלליות שיקריש דם בצורה יותר מהירה וטובה
אבל ציינתי לא משהו ספציפי על פצע אלא משהו שנכנס לדם וישפיע עליו לתמיד.. שישפיע על הדם בכלליות שיקריש דם בצורה יותר מהירה וטובה
I iditush11 New member 20/1/05 #4 אהה סורי הייתי בטוחה שהתכוונת לקרישת דם מבחינת הגלדה של פצע. אין לי שמץ של מושג איך מחזקים את מערכת הדם מבחינת ההקרשה שלו, שווה לשאול רופא שמומחה למחלות דם, מסתבר שיש דבר כזה.
אהה סורי הייתי בטוחה שהתכוונת לקרישת דם מבחינת הגלדה של פצע. אין לי שמץ של מושג איך מחזקים את מערכת הדם מבחינת ההקרשה שלו, שווה לשאול רופא שמומחה למחלות דם, מסתבר שיש דבר כזה.