שלום לכולם!!!!!!!!!!!!!

רק דודי

New member
שלום לכולם!!!!!!!!!!!!!

מצטער על הכותרת הדי ילדותית הזאת, פשוט לא היה לי משהו אחר לכתוב בכותרת... וואי התגעגעתי אליכם!!! טוב, האמת שהייתה לנו היכרות די קצרה, אבל עזרתם לי מאוד והיה תענוג לדבר איתכם בחודש האחרון שלפני יציאתי לקורס ההכנה לקק"צ, חיזקתם אותי מאוד..
אז ככה... אחרי שנה וחודשיים בצבא, סוף סוף אני מתחיל להינות!!!! זה פשוט מדהים, אני קולט את עצמי, מתנדב, פרופיל 21, שבחיים שלי לא ישנתי מחוץ לבית במסגרת צבאית, שקונה אוכל בצהריים בעזראלי, ושיושב כל היום מול המחשב בקריה, פתאום לובש מדי ב', מכין את הסק"ש שלו באוהל כדי לישון שבועיים בחור ושמו ביסל"ח ועוד עם נשק עם מחסנית מלאה ומשופצרת, ומבצע פק"לעים מפה ועד להודעה חדשה. אני...!!!! אין לי מילים לתאר עד כמה שאני שמח וגאה עכשיו. פחדתי בהתחלה, שאולי אני בכל זאת טועה, ושיש לי ג'וב יוקרתי בקריה, קרוב לבית, מדי א' כל היום, עושה מה שבא לי... אבל מהר מאוד הבנתי שלא משנה כמה יטרטרו אותי, וכמה יהיה לי קר בלילה וכמה אני אתגעגע למקלחת חמה, אני רק אהנה יותר! אז זהו, יום שלישי התחלתי את הקורס הכנה לקצונה בבית הספר לחי"ר של חיל-האוויר, בהתחלה הייתי קצת בהלם ולא ידעתי מה קורה עם עצמי אבל לאט לאט נכנסתי לקטע והתחלתי ממש להינות מכל רגע ורגע. החבר'ה הם ממש טובים, כי סה"כ כולם הולכים להיות קצינים (טוב, לפחות חלקם הגדול) והמדריכים סבבה והלימודים ממש מעניינים... גם פעם ראשונה שיריתי בנשק, ובכלל שנגעתי בנשק, וזה ממש תענוג, למרות שזה כבד ומעצבן, אני מרגיש כל הזמן גאווה עצומה ופטרויטיות שלא מרפה ממני לרגע.. נכון שאני כנראה סתם מתלהב עכשיו, אבל יש מצב שתבינו אותי..
אפילו השבת הראושנה שסגרתי (שבוע שעבר) הייתה ממש כיפית ונחמדה ואין תאמינו לי - זה כיף. אני ממליץ בחום לכולם - צאו לקורסים, צאו לכל מה שהצבא יכול להציע לכם. מי שמאמין בעצמו ורוצה - שיצא אפילו לקצונה. נכון, זה לפעמים קשה ומתסכל, אבל זה גם שווה כל רגע. ותסלחו לי שכתבתי קצת מוזר היום, פשוט כי אני כלכך מבולבל ועייף מכל השבועיים האלו, לאט לאט אני אתאפס על עצמי..

Dizen

New member
ברוך השב ../images/Emo20.gif

כל הפורום נהיה קצינים, מה זה פה... תמשיך לעדכן
*עדיין מחכה לגיוס*

מזל טוב ובהצלחה ../images/Emo13.gif

זאת בדיוק הייתה התחושה שלי בהכנה. אני זוכר איך התלהבתי מהשבת הראשונה בצה"ל. יש בזה משהו קצת מפחיד... אבל.. זה היה כ"כ שונה
. אני זוכר את זה כאילו זה היה אתמול. האוהלים (עשיתי בבה"ד 20), הנשק לראשונה בחיים (במסגרת צבאית
), המקלחות המשותפות (והפלת הסבון הנוזלי
), השירותים וריפוד האסלה שהייתה פעם לבנה, מסדרי הבוקר המעייפים ו6 שעות השינה (בטח בחיל האוויר יש לכם יותר
) וכו' - דברים שכולם התלוננו עליהם ואני פשוט נהנתי מהם. הרגשתי צבא. לראשונה, הרגשתי שאני באמת עושה מה שכל הבריות עושים
. בהצלחה. תאמין לי שהקורס הולך להיות גם כן חוויה. אולי התכנים שם מעט לקוניים ומאוד שוטפי מוח, אבל אתה יכול ללמוד שם באמת המון, ולעשות דברים שלא חלמת לעשות - ורוב הצבא באמת לא עושה

רק דודי

New member
תודה! מה איתך באמת??

קיבלת כבר דרגות?? אז אמרת לי שאתה לקראת סיום..? ואין אני כלכך נהנה, ואנשים באמת לא מבינים לפעמים למה...
מקווה שאני אצליח גם בבה"ד 12 ואהנה שם... סומך עליך!

רק דודי

New member
אהה עכשיו ראיתי שכן!!!

מזל טובב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני בטוח שאתה תצטיין גם בהשלמה החילית, שלפי מה ששמעתי היא ממש גן שעשועים מבחינת משמעת ויכולת פיזית... הלימודים עצמם קשים אבל מצד שני נותנים לך הרבה יד חופשית. בכל אופן ממש כל הכבוד ואין ספק שאתה השראה מאוד גדולה עבורי!!! ותגיד רגע... אתה רוצה להגיד לי שיש מבחן כניסה גם להשלמה החילית?!

אין מבחני כניסה להשלמה...

כעקרון, אצלנו היה מבחן "כניסה" שאמור לחלק את כולם להקבצות שונות בתחום המחשבים. ככלל - אין מבחני כניסה להשלמה עצמה. לגבי דרגות - עוד חודש, כשנגמרת ההשלמה אני מקבל. ההשלמה באמת בד"כ קלה יותר מהקורס עצמו. השמועה אומרת שההשלמה של חמ"ן בבה"ד 15 קשה דווקא יותר מהקורס עצמו - אבל ההשלמה שלי נחשבת לאחת מהקלות אם לא הקלה שבהשלמות (את ההתמקצעות הספציפית לתפקיד אני אעשה כבר בתפקיד עצמו - בניגוד לבה"ד 15, 7 ושות' שם ההתמקצעות היא בהשלמה).

LordNor

New member
כל הכבוד דודי../images/Emo70.gif גאים בך ../images/Emo13.gif

אגב, היה איתך בקורס ההכנה בחור עתודאי ששמו אלחנדרו?

Dawson girl

New member
ברוך השב! ../images/Emo13.gif

אני ממש שמחה שהיה לך כיף ושהצלחת להתרגל לחיים האלה שהם כ''כ שונים מהתפקיד הישן שלך..
בהצלחה בהמשך!

למעלה