שלום לכולם!!!!!!!!!!!!!
מצטער על הכותרת הדי ילדותית הזאת, פשוט לא היה לי משהו אחר לכתוב בכותרת... וואי התגעגעתי אליכם!!! טוב, האמת שהייתה לנו היכרות די קצרה, אבל עזרתם לי מאוד והיה תענוג לדבר איתכם בחודש האחרון שלפני יציאתי לקורס ההכנה לקק"צ, חיזקתם אותי מאוד..
אז ככה... אחרי שנה וחודשיים בצבא, סוף סוף אני מתחיל להינות!!!! זה פשוט מדהים, אני קולט את עצמי, מתנדב, פרופיל 21, שבחיים שלי לא ישנתי מחוץ לבית במסגרת צבאית, שקונה אוכל בצהריים בעזראלי, ושיושב כל היום מול המחשב בקריה, פתאום לובש מדי ב', מכין את הסק"ש שלו באוהל כדי לישון שבועיים בחור ושמו ביסל"ח ועוד עם נשק עם מחסנית מלאה ומשופצרת, ומבצע פק"לעים מפה ועד להודעה חדשה. אני...!!!! אין לי מילים לתאר עד כמה שאני שמח וגאה עכשיו. פחדתי בהתחלה, שאולי אני בכל זאת טועה, ושיש לי ג'וב יוקרתי בקריה, קרוב לבית, מדי א' כל היום, עושה מה שבא לי... אבל מהר מאוד הבנתי שלא משנה כמה יטרטרו אותי, וכמה יהיה לי קר בלילה וכמה אני אתגעגע למקלחת חמה, אני רק אהנה יותר! אז זהו, יום שלישי התחלתי את הקורס הכנה לקצונה בבית הספר לחי"ר של חיל-האוויר, בהתחלה הייתי קצת בהלם ולא ידעתי מה קורה עם עצמי אבל לאט לאט נכנסתי לקטע והתחלתי ממש להינות מכל רגע ורגע. החבר'ה הם ממש טובים, כי סה"כ כולם הולכים להיות קצינים (טוב, לפחות חלקם הגדול) והמדריכים סבבה והלימודים ממש מעניינים... גם פעם ראשונה שיריתי בנשק, ובכלל שנגעתי בנשק, וזה ממש תענוג, למרות שזה כבד ומעצבן, אני מרגיש כל הזמן גאווה עצומה ופטרויטיות שלא מרפה ממני לרגע.. נכון שאני כנראה סתם מתלהב עכשיו, אבל יש מצב שתבינו אותי..
אפילו השבת הראושנה שסגרתי (שבוע שעבר) הייתה ממש כיפית ונחמדה ואין תאמינו לי - זה כיף. אני ממליץ בחום לכולם - צאו לקורסים, צאו לכל מה שהצבא יכול להציע לכם. מי שמאמין בעצמו ורוצה - שיצא אפילו לקצונה. נכון, זה לפעמים קשה ומתסכל, אבל זה גם שווה כל רגע. ותסלחו לי שכתבתי קצת מוזר היום, פשוט כי אני כלכך מבולבל ועייף מכל השבועיים האלו, לאט לאט אני אתאפס על עצמי..
מצטער על הכותרת הדי ילדותית הזאת, פשוט לא היה לי משהו אחר לכתוב בכותרת... וואי התגעגעתי אליכם!!! טוב, האמת שהייתה לנו היכרות די קצרה, אבל עזרתם לי מאוד והיה תענוג לדבר איתכם בחודש האחרון שלפני יציאתי לקורס ההכנה לקק"צ, חיזקתם אותי מאוד..