שלום לכולם..

shanilee

New member
שלום לכולם..

אני קצת נבוכה ולא יודעת למי לפנות בדיוק... קוראים לי שני-לי ואני מורה חיילת, אני מתגוררת בדירה בקרית מוצקין עם עוד 4 מורות חיילות. הדירה שקיבלנו מהצבא ריקה כמעט לחלוטין למעט מיטות ברזל צבאיות ומזרון לכל אחת ושולחן אוכל מפלסטיק ו5 כסאות. פניתי לפורום "הצעות לתרומה והתנדבות" ונאמר לי לפנות לכאן במקביל למעקב התרומות שם. אז אני לא יודעת מה בדיוק להגיד למעט העובדה שאנחנו צריכות כל דבר שניתן לקבל. השגנו בינתיים מקרר קטן, כיריים וקומקום חשמלי. אנחנו צריכות כל דבר אפשרי כמו ספות, ספריות, שולחן נוסף, ארוניות לבגדים. ממש כל דבר... אפילו סירים, מחבתות וציוד דומה לדירה. אני מודה מראש לכל מי שיעזור לנו. ומזכירה שוב שאנחנו נמצאות בקרית מוצקין. תודה.

נירה63

New member
שני לי ערב טוב.

אשמח לעזור לכן, רק שלחי לי במסר את הפרטים כיצד ניתן לדבר איתך. שאלה נוספת האם יש לכן אפשרות לשנע דברים מחיפה לקרית מוצקין?

DarkSilence

New member
היי שני-לי,

יש לי מראה לא גדולה במיוחד - אם אתן צריכות ויש אפשרות העברה מהמרכז - אשמח להעביר.

נירה63

New member
שני לי ערב טוב.

לאחר השיחה שלנו היום, התקשרתי לכמה אנשים בחיפה. נאמר לי כי: האגודה למען החייל וקצין העיר חיפה אמורים לדאוג לכן או לפחות להעביר אליכן דברים בסיסיים. באגודה למען החייל נמסר לי כי עליכן להתקשר אליהם ולבקש את הדברים הנחוצים לכן והם במקביל יבדקו מה להעביר אליכן. עליכן לפנות למשקית שלכן באיזור הצפון. במקביל אני ממתינה לרשימה שלכן בכדי לארגן כמה דברים התחלתיים עבורכן. מחכה למסר מימך.

למעלה