שלום לכולם

שלום לכולם

נב כתבתי הודעה זו כבר למטה אבל אף אחד לא הגיב אז אני רושמת שוב שוב תודה ושבת שלום אחלה פורום אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לחשוב איך לעצב את החדר שלי. הוספתי שרטוט מדויק וזה הסיפור: החדר שלי יחסית קטן. אבל אני צריכה לשים בו הרבה דברים. 1. שולחן כתיבה עם ספריה מעליו 2. ארון 3. מיטה עכשיו יש לי מיטת ילדים פשוטה אבל יחליפו לי אותה למיטה אחרת. אני מתלבטת בין מיטת נוער רגילה למיטה עם 2 קומות שלמטה אפשר לשים כל מיני דברים... אני אשתדל לשים תמונה (של איקאה) 4. שידה לטלויזיה במצב הנוכחי היא גדולה אבל אני יכולה להחליף אותה 5. בעתיד הקרוב אני צריכה להכניס לחדר מחשב אני רוצה להוסיף לחדר "פינת אירוח" עם איזה פוף/כיסאות נמוכים אבל יש בעיית שטח, יש לכם הצעה לפתרון? הקירות: יש לי 2 קירות (נגדיים) בצבע שמנת-בז' קיר בווש (wash) ורוד קיר בוורוד-אפרסק בהיר אני בכלל לא אוהבת את זה! זה היה צבע "רגעי" פעם ממש אהבתי ורוד אבל עכשיו אני ממש שונאת את זה. איזה צבע לבחור? אני עוד מעט בת 15 וצריכה לגור ללמוד ולארח בחדר הזה עוד לפחות 3 שנים יש הצעות??? נ.ב. אני צריכה להוסיף תמונה של החדר?? תודה ע-נ-ק-י-ת מראש

גולי מ

New member
שלום גלידה, הנה מספר הערות

ראשית, אני חושבת שתמיד יותר נעים כשהמיטה מרוחקת מדלת הכניסה. נסי להחליך בינה לבין הארון, או בינה לבין השולחן. אם השידה היא רק לטלביזיה (כלומר ללא מגירות איכסון חשובות...), הייתי מציעה לך לתלות את הטלביזיה על זרוע בקיר, ולהפטר מהשידה, לתוספת מקום (מישהיא אמרה פינת אירוח?) בגדול, אני לא משתגעת על מיטות גבוהות (קומתיים) לאנשים בוגרים (גיל 15 זה די בוגר...) בקשר לצבעים - מהניסיון שלי כל צבע הוא צבע טוב, הכל עניין של גוון. מהבחינה הזו הדרך הטובה ביותר היא לבקש מניפת צבעים של טמבור או ניר-לט (המועדפים עלי) ולהחליט מה מוצא חן בעינייך. בהצלחה.

Green mnm

New member
בתור בת 16 עם מיטת קומותיים, אני

יכולה להגיד לך שזה די שימושי. המיטה למטה היא ספה, שאני יושבת עליה עם חברים, ויכולה לבלגן אותה או לשים עליה דברים שלא קשורים לשינה, ואילו המיטה למעלה היא לא נגישה לכל אחד, ומיועדת רק לשינה - היא נשארת נקייה ומסודרת. מבחינת עיצוב זה ממש נוח, ואני מוצאת זאת גם ממש יפה ומגניב ביותר.

Green mnm

New member
מעצבן ללא, ואני לא רואה את זה בתור

תינוקי, כי המיטה שלי היא מעץ די כהה, והעיצוב שלה לא תינוקי בכלל. מה מעצבן בעובדה שיש לך ספה שאת יכולה לשים עליה מיליון בגדים ולא לסדר אותם לפני שאת הולכת לישון כי יש לך מיטה נפרדת?

היי

יש כמה בעיות 1. בקיר שמעל המיטה יש מזגן. אי אפשר לחסום את הפתח עם ארון 2. הטלויזיה ממש פיצית 14 אינטש בערך 3. זו מיטה שמתחת יש חלל ריק

אפשר להציע לך - בסיוע ההורים -

לחבר את המיטה והארון. (כמובן שלא בצמוד לדלת...) את יכולה לבקש ממהורים שיבנו לך מיטה בגובה 80 ס"מ (מספיק נמוך שאפשר לשבת ולהתקשקש עם חברות, ודי גבוה שתוכלו להכניס 3 עמודות של מגרות לבגדים וכד'. בנפח כזה ניתן לאחסן יותר ממה שהארון הנוכחי שלך מאפשר. לקצת תלית שמלות, מעיל וכו' תוכלו לקנות ארון צר ולהצמיד אותו לפינת החדר, ליד המיטה, אולי. מיקום המיטה - יכול להיות ממול הדלת, לרוחב החדר, או לאורך אבל צמוד לקיר הרחוק מהדלת. אם את בוחרת באפשרות ב' - דאגי להמשך קו הריהוט עד החלון, ע"י שולחן כתיבה, או כנ"ל, שתוכלי להושיט יד מהמיטה לקחת ספר,או משהו אחר. השולחן - רצוי שיהיה אוורירי, לא בעיצוב כבד וממלא. הטלויזיה - תתלי ממול המיטה, כמו שכבר אמרו כאן. כך יוכל האורגן לתפוס מקום ליד הדלת, והפינה הנותרת של החדר תהיה חגיגת פופים על שטיח עבה, שאפשר יהי להשתרע גם עליו. בהצלחה.

למעלה