שלום לכולם

שלום לכולם

יש לי בוכרניטס ושיעול ממש חזק וכאבים שאני משתעלת מה יוכל לעזור לי עם השעול והליחה שיש לי הרבה

0 אור 0

New member
אפשר כמה דברים

מים חמים עם לימון לנשום אדים עם אקליפטוס תה תימין אפשר גם לייצר מיץ בצל בבלנדר ולשתות חי או מבושל מעט (עדיף לגרגר קצת כדי שישהה בגרון), אבל תכיני לך משהו להרגעת העיניים מהבצל (מי קמומיל)

ננא

New member
ברונכיט עם שיעול

אפשר לעשות כוסות רוח, זה מוציא את כל ההתקררות החוצה.

../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

מרחתי אתמול שמן זית על הצוואר והגב ושתית גם מרווה .כל הלילה נחנקתי והתחילו לי כאבים חזקים בצד ימין של הבטן מהשיעול .יש לכם משהוא לכאבים ולחנק של הליחה

ה מוזה

New member
כוסות רוח

אני אשמח לדעת קצת יותר על כוסות רוח אם יש לך מידע,מהיכן באו ומה הן מרפאות אולי תשתפי אותנו? או כל מי שיכול קצת להוסיף על השיטה העתיקה הזו שנקראת כוסות רוח ,אשמח איך עושים?לבד? איזה כוסות? זה בא מהסבתא הסינית?

0 אור 0

New member
גם מהסבתא הפולניה והספרדיה

אני לא מומחית כי אני לא עוסקת בזה - כל העסק מעורר בי חלחלה (בעיה אישית שלי - לא בגלל שהשיטה לא טובה). דוקא עשו אצלנו במכללה עכשיו סדנה לכוסות רוח והקזת דם, ואני פשוט לא באתי כי לא התאים לי. בעקרון - הכוסות הישנות הן כוס זכוכית עגולה (היה לי בירושה מהסבתא שלי סט שלם שבמשך הזמן התפזר ואבד לו - והיא מעולם לא שמעה על סין ועל רפואה סינית) - היו מדליקים איכשהו משהו מתחת לכוס, כך שהוקום שנוצר מצמיד אותה לגוף. היום, כדי למנוע כויה, עושים את זה עם כוסות שיש להם מין "פקק" למעלה ומכשיר ששואב את האוויר ויוצר ואקום. יש מי שמשלב את זה עם הקזת דם - פשוט דוקרים את המקום החסום כמה דקירות קטנות (עם מחט של בדיקת דם) ועל זה מלבישים את הכוס רוח. זה אמור לשחרר את החסימה.

למעלה