שלום לכולם

שלום לכולם

אתם כבר מכירים אותי די הרבה זמן, אני כותבת קבועה כאן. הפעם בחרתי לרשום בשם חדש משום שאני בושה בעצמי על הסיפור הבא: לפני כשלושה שבועות חברה טובה הכירה לי במסיבה גבר מקסים וחכם. הוא מסיים בקרוב לימודי חשבונאות בת"א, נראה טוב וכהתחלנו לפטפט הסתבר גם שהוא מדבר לעניין. יצאנו פעם ועוד פעם והקסם היה באוויר. לאחר שבועיים של ידידות מתקדמת, הוא עלה אלי, העניינים זרמו ומצאנו את עצמנו במיטה. הייתי כולי מגורה ונלהבת. ואז זה קרה.. הוא הוריד את המכנס, השיל את התחתון וגיליתי שאברו קטן ביותר, אבל ממש קטן.. אמנם שכבתי איתו כי לא רציתי לפגוע אך החשק ירד לי מאוד ובאופן כללי ירד לי מאותו בחור. אני כועסת על עצמי מאוד, תמיד חשבתי שבחורה שהפרמטר הזה כה חשוב אצלה היא שטחית משהו, אבל הפעם אני מגלה שגם לי זה מפריע. נאלצתי לסיים את הקשר, ואני כל כך עצובה, כי הבחור באמת באמת שווה ומקסים. אבל פתאום זה גורם לי להסתכל עליו קצת אחרת אפילו במין זלזול כזה. אוף.. אני כל כך כועסת על עצמי

magenta73

New member
אין לך מה לכעוס על עצמך

ממש לא. ואני אחזור על המנטרה ... כולם יחד איתי... סקס הוא דבר מאוד חשוב במערכת יחסים... ושוב - סקס הוא... זה לא רדוד ושיטחי, ואם זה כן, SO BE IT, כאשר את לא מסופקת בסקס בתוך מערכת היחסים, המירמור וכן הלאה ישפיעו על כל היחסים. נקודה. אבל מצד שני אין לך מה לזלזל בו, במסכן... הוא לא עשה שום דבר רע.

niva99

New member
מדבר לעניין הא?

נוכחת יקרה - אין לך מה לכעוס על עצמך. את לא אשמה בכלום. בואי נראה מה הייתה האופציה השניה- לצאת איתו מתוך רחמים?

SIRI41

New member
לא הייתי במצב כזה אבל

וקודם כל אהבתי את הרגישות שלך, חבל על הזמן כמו שאומרים. ולענין הקטן
אם יקרה לי מצב כזה, אני חושבת שאנסה לשלב עוד טכניקות
מה שנקרא טכניקות למתקדמים, למתקדמות בעצם
- הרי אנחנו יודעים כי אין אדם מושלם, ואנו רוצים לחיות עם הבחור שיהיה חכם ויבין אותנו, ושיהיה איש שיחה, כך נדמה לי לפחות. אז תראי, כמי שהיא כבר בעלת נסיון, אגיד לך משהו, בסקס לא רק גודל איבר המין קובע, אלא הפתיחות שממנה אנחנו מגיעים לכל מיני מצבים שמדליקים אותנו בסקס, ואורגזמה לא תמיד בהכרח היא שילוב של איבר המין הגברי - אם תרצי המשך הסבר זה רק במסר
בכל זאת, זהירות, ילדים בדרך....
סתם באמת, אם באמת בא לך להמשיך איתו, אני מעודדת שכדאי.

SIRI41

New member
אה עוד דבר

הכי חשוב שרציתי לומר זה, שאני מביאה לך את עצתי מאחר ואת רוצה להמשיך איתו כך הבנתי, אבל אם בכל זאת, כשתמשיכי ותנסי וזה לא ייראה לך, ברור שאת לא אמורה להמשיך, כי הנאה בסקס עם בן הזוג, זה כמעט הכי חשוב לדעתי בכל אופן.

seeyou

New member
אדם ניכר בכוסו,בכיסו ובכעסו-אבל

"גבר" ניכר רק בגודל הפין שלו.(כולל תיפקודו)

seeyou

New member
../images/Emo46.gif למה הורידו את התמונה?

תמחקו גם את ההודעה.....

לכעוס על מה?

על זה שלא נימשכת אליו? הצורך במשיכה הוא לא שיטחי הוא חלק מאיך שאנחנו בנויים..

אין לך מה לכעוס על עצמך!

ושלא תעיזי להתפשר על משהו שמפריע לך, לא משנה מה זה, כל דבר.... כי פשרות מתנקמות ברבות הימים!

s h i r k u s h

New member
לא חושבת שיש לך על מה לכעוס על עצמך

התגובה שלך היא לא משהו שאת יכולה לשלוט בה, הכוונה מבחינה פנימית: אם משהו לא מצא חן בעיניך במישהו זה ימשיך להיות ככה עד שתשני דעה לגבי אותו עניין בגדול וזה יסתדר.

זו בעיה

אבל השאלה הנישאלת כמה קטן האם עד כדי כך קטן גם בזיקפה מסכן הבחור השאלה שאותי מטרידה האם הוא הבין מדוע הקשר הסתיים?

למעלה