שלום לכולם.

שלום לכולם.

אני עפרי, אני בת 14 ולאחרונה אני מרגישה התרחקות מצידי לה'. לפניי חודשיים הכול עוד היה בסדרץ יכולתי לדבר איתו והרגשתי קירבה. אני עדיין יכולה לדבר איתו, אבל זה שונה. הריחוק מאוד מורגש, וזה מפריע לי. אני רוצה להחזיר את זה המצב לאיך שהוא היה לפניי. אני ממקוה גם להשתלב בפורום, ושיתיחסו אליי פה כמו לכול אחד אחר, אפילו שאני בת 14, כמו שכבר קרה לי בעבר. תודה לכולם ולה'.

ש ו נ י

New member
../images/Emo24.gifהיי לך עפרי, וכיף שבאת

אני אישית אשמח אם תישארי אנחנו, הילדים של הקב"ה, כל הזמן במן "ריקוד" כזה עם ה' התרחקות, התקרבות, התרחקות, התקרבות וחוזר חלילה. מן מעגל כזה כל החיים האלה בנויים על עליות וירידות (ומעגלים), בוודאי שמת לב, וזה אחד מחוקי החיים בעולם הזה שאין שום דבר סטאטי. החיים הם דינאמיים ומשתנים תמיד אנו בני האדם נתונים להשפעות רבות מאחר ואנו חיים בעולם הזה, והוא מסיח דעתנו לפעמים מהעיקר = הקשר שלנו עם הקדוש ברוך הוא ובתוך כך כל מי ומה שהוא, שזה.... בעצם הכל
שזה כאילו דבר והיפוכו, אבל לא נכנס לזה עכשיו מצד ה', הוא תמיד מאוחד אתנו מצד הנשמה שלנו, היא תמיד מאוחדת עם ה' ותמיד רוצה להיות דבר אחד עם ה' זה העולם הזה, הגוף, כל הארועים וההתרחשויות ש"מפריעים" לנו כאילו, אבל זה זמני. שום דבר בעצם לא יכול באמת להפריד בין הנשמה לה', שהם דבר אחד
כל המסכים והמחיצות הן אשלייה בלבד (אשלייה משכנעת, אבל בכ"ז אשלייה) אז... לכולנו יש זמנים שאנחנו יותר רחוקים ויותר קרובים לפעמים אנחנו חשים קירבה עצומה, יש מי שמספר על "צירופי מקרים" מדהימים, ניסים פרטיים שקורים, השגחות פרטיות שרואים את ה' הולך אתנו וכאלה ולפעמים (אני לפחות) מרגישים שאנחנו לא יכולים לדבר עם ה', שאין "חיבור" כאילו; ולפעמים שאנחנו מדברים וכאילו (רק כאילו
) אין שם אפחד שמקשיב ומתעניין, או שפשוט הוא שם אבל לא ממש מזיז לו מאתנו (שזו רק תחושה של בני אדם, כי אין דבר כזה אצל ה') בכל אופן, אם הריחוק מפריע לך אז אחלא לך
סימן שאת קרובה יש אנשים שהם כ"כ רחוקים שאין להם מושג אפילו וזה לא כואב להם, וכך - איך יצרו "קשר מחודש" כביכול עם ה' (מצד הפעולות שלהם)??? בדומה לחולה שאין לו מושג שהוא חולה וכך לא יכול לקבל תרופה למחלתו יקירתי פעם שאלתי מישהו מבין ואמרתי שאני מאוד רחוקה והכל אצלי בלגנים ואני לא יודעת במה ומאיפה להתחיל להתקרב לה' את יודעת מה הוא אמר לי? תתחילי בה' אז אמרתי ואלק, איך אפשר להתחיל עם ה' כאשר הקשר שלי אתו הוא ה"בעיה"? אמר לי - בכל זאת תתחילי עם ה', כי כל ההתחלות באים ממנו, כמו כל שאר הדברים אז למה הכוונה? אם כואב לך שאת רחוקה ממנו, ומפריע לך תגידי לו את זה תגידי ותגידי והוא יעזור לך להיפתח מחדש ולהתקרב אני אישית מאוד נהנית מזה שחסרה לך קרבתו של ה'. זה יפהפה בעיני
אני בטוחה שתשתלבי יפה מאוד בפורום ופה זה פורום בו רובנו יודעים שהגיל הכרונולוגי הוא רק עניין של הגוף והעולם הזה לנשמה אין גיל והאמת היא שכולנו נשמות (כרגע בגוף
)
אז ברוכה הבאה שוב, וחג פורים שמח ומבדח לכולנו

LCA

New member
תודה על התשובה ../images/Emo13.gif

ענית לי על שאלה ששאלתי את עצמי ולא ידעתי איך להביע אותה... את אומרת שאם אני מרגישה מחוברת לה' אבל יש תקופות של התחברות והתרחקות ממנו ואם תקופות ההתרחקות ממנו מפריעות לי אז אני בעצם מחוברת אליו? כאילו הפוך על הפוך?
פורים שמח

ש ו נ י

New member
יענו שאין סיכוי שלבנאדם יפריע משהו

שלא באמת באמת אכפת לו ממנו ואם אכפת לך כ"כ, סימן שאת קרובה
אפילו לא הפוך על הפוך הגיון פשוט

תודה רבה על התגובה,

זה גרם לי להבין כמה דברין חשובים, וכבר התחלתי ליישם חלק מהדברים שאמרת, אז תודה! ובקשר לחתימה- היא נכתבה ברגעים של תיסכול עמוק..

למעלה