שלום לכולם

שלום לכולם

שלום לכולם...אני חדשה בפורום..אני גרה בת"א אבל בינתיים אני בצרפת לחודש וחצי. יש לי 2 שאלות הקשורות לגרין דיי ואודה לכם אם תענו לי במהירות... - כמה זמן הלהקה קיימת? -האם ללהקה יש אתר העברית? תודה מראש טל

wommer

New member
שלוםם

הלהקה קיימת בערך מסוף שנות השמונים. לא ידוע לי על אתר אינטרנט בעברית(תבדקי אם יש בקישורים פה בפורום) ואם את בצרפץ, אז לכי לראות הופעה שלהם! בטוח יהיה בצרפת מתישהו(או באנגליה...)

wommer

New member
שלוםם

הלהקה קיימת בערך מסוף שנות השמונים. לא ידוע לי על אתר אינטרנט בעברית(תבדקי אם יש בקישורים פה בפורום) ואם את בצרפץ, אז לכי לראות הופעה שלהם! בטוח יהיה בצרפת מתישהו(או באנגליה...)

וולקאם ../images/Emo24.gif

אני טל בת 14 וחצי

תודה לכולם ../images/Emo13.gif

אם תהייה הופעה אני מאוד מאוד מאוד מקווה לא להפסיד אותה!!! בצרפת (או פאריז ליתר דיוק) כיף-אין בערך בית ספר.... טל

shira353

New member
נצל"ש-היי כולם.. אני חדשה-ישנה..

אממ אני דיי גרופית של גרין דיי... הייתי בפורום לפני כמה זמן ולא רשמתי יותר הודעות ומאז אני מסתובבת לי פה וקוראת את ההודעות המצחיקות שלכם... חחח... בקיצור, יש לי את רוב השירים של גרין במחשב ואני די מכורה אליהם... יש לי שאלה- מישו יודע איפה אפשר להשיג פוסטרים/חולצות שלהם (בארץ... ח)? <אני אמנם שרופה אבל לא הרבה זמן.. :)> תודה מראש...

healing drug

New member
ברוכה הבאה!

יש בתומר ---> דיזינגוף סנטר (שער שבע)
ויש גם בראשון---> לאונרדו שיהיה לך השתלבות נעימה

WiseL

New member
וחוץ מאלה?

אף אחד לא יודע על חנויות שלא באזור הזה???

shira353

New member
אממ כן ברור... !!!<ועוד הודעה לכולם

תני לי את האימייל או המסנג'ר או האיי סי קיו שלך ואני אשלח לך מה שאת רוצה... !! חח... ד"א, מישו פה מכיר את 3doors down ואת alter bridge ? מי שכן, שיחזיר תשובה... =]

®NuLy®

New member
ברוכית הבאית ../images/Emo24.gif

איזה שווה את גרה בצרפת הלוואי עליי!!! טוב אני גל עוד חודש בת 15 מאזור ירושלים!! השתלבות נעימה

Satla ruleS

New member
ברוכהההה :)

*ארר..גלי קינאה עולים בי* את בצרפת??
כיף לךךךךךךךך ד"א אני עדי..תהני =]

למעלה