שלום לכולם...אני חדשה בפורום..אני גרה בת"א אבל בינתיים אני בצרפת לחודש וחצי. יש לי 2 שאלות הקשורות לגרין דיי ואודה לכם אם תענו לי במהירות... - כמה זמן הלהקה קיימת? -האם ללהקה יש אתר העברית? תודה מראש טל
הלהקה קיימת בערך מסוף שנות השמונים. לא ידוע לי על אתר אינטרנט בעברית(תבדקי אם יש בקישורים פה בפורום) ואם את בצרפץ, אז לכי לראות הופעה שלהם! בטוח יהיה בצרפת מתישהו(או באנגליה...)
הלהקה קיימת בערך מסוף שנות השמונים. לא ידוע לי על אתר אינטרנט בעברית(תבדקי אם יש בקישורים פה בפורום) ואם את בצרפץ, אז לכי לראות הופעה שלהם! בטוח יהיה בצרפת מתישהו(או באנגליה...)
אממ אני דיי גרופית של גרין דיי... הייתי בפורום לפני כמה זמן ולא רשמתי יותר הודעות ומאז אני מסתובבת לי פה וקוראת את ההודעות המצחיקות שלכם... חחח... בקיצור, יש לי את רוב השירים של גרין במחשב ואני די מכורה אליהם... יש לי שאלה- מישו יודע איפה אפשר להשיג פוסטרים/חולצות שלהם (בארץ... ח)? <אני אמנם שרופה אבל לא הרבה זמן.. > תודה מראש...
תני לי את האימייל או המסנג'ר או האיי סי קיו שלך ואני אשלח לך מה שאת רוצה... !! חח... ד"א, מישו פה מכיר את 3doors down ואת alter bridge ? מי שכן, שיחזיר תשובה... =]