שלום לכולם

שלום לכולם

חזרתי בשישי בלילה מחו"ל, אז רק עכשיו אני יכול להבהיר שמסרתי להפקת "דרוש מנהיג" שלא אוכל להשתתף בבלוג-טי.ווי. אבל ב"חוכמתם" הרבה הם לא טרחו להודיע. הכנתי בלוג לפרק מראש, למרות שרק אתמול ראיתי את הפרק עצמו, כך שמי שרצה לקרוא את תגובתי יכל להיכנס לבלוג. גם לאחר שראיתי הפרק, לא הייתי משנה מילה בלוג שהוכן מראש... איקי

סינדרל

New member
איקי העלוב, כנס לפה שנייה

היה ברור שתשתפן ותברח מהארץ אחריי שפנייך הולבנו על המסך הקטן. מה לעשות, יצחק'לה, נחשפת במערומיך המכוערים משך שבעה פרקים, סיפקת להפקה את הסחורה והושלכת כאחרון הכלבים.יצאת פחדן כשלא הסכמת להתראיין אחרי ההדחה ורצת הביתה בוכה ומאיים, רק כדי לחזור אחרי שבועיים לצילומי השלמה - אגב, תתחדש על התספורת! איקי אלנר, שמחתי שעפת, ועוד יותר שמחתי שאנשים ידעו עד כמה אתה מכוער מבפנים. המשך בדרכך, ולא תגיע לשום מקום. אפס. בא לך לענות לי? קדימה, השחז מקלדת, פוליטיקאי קטן.

davidori

New member
אין לי הרבה מה להגיד, אתה די צודק!

איקי, לאן ברחת?, אה?! אתה מוכן להתראיין ביום אחר?!?!?! דומני שברחת בגלל שפחדת מעוד שאלות פוגעות ועוד נזיפות בראיון.... כולם היו מתרגזים עליך, אז הלכת..... אחלה!!!

הי לאיגי מישלנו ../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif|גאוו

הי איגי אני לא הייתי בעדך כי את האמת לא ראיתי את התוכנית כי היא מתומתמת אבל עכשיו התחלתי להיתמקר בקיצור אני חושב שהשופטים (שהם זקנים ומשעממים ) צריכים להיתביש כי לנטיות שלך אין שום קשר למנהיגות זה גם לא עינינם והם בתך כל כך פרמיטיבים שהם לא מבינים כלום [ בקיצור אני הייתי בעדך נגד וודים אתה באמת הכי חכם מיבין המישתתפים אבל אנחנו ההומוים חייבים להראות שאנחנו הכי טובים בכל אז פיקששתה את זה
לא נורה
תהיה גאה במה שאתה שתימצא אהבה טשיתמוך בך בהצלחה

ה דרומי

New member
עכשיו שאאתה כבר לא בתוכנית היא

הרבה יותר רגוע אין איקי אין אקשן.

למעלה