שלום לכולם

שלום לכולם

בר צריך להיות עם הנעלים 23.5 שעות כך ש יש לנו חצי שעה פנויה 10 דקות הורדת נעלים 10 דקות מקלחת ו 10 דקות הלבשה האם רצוי לעשות לבר פיזיוטרפיה קלה לרגל בזמן הזה או שיש איזה משהו אחר ... בזמן האחרון הוא ממש מתנגד להיכנס לנעלים

נראה לי שבחצי שעה הזאת...

צריך לתת לו מלא מלא מלא דגדוגים,,, וכך בעצם להאריך את החצי שעה, לשעה. עכשיו ברצינות, לדעתי, אין טעם לבצע עוד פיזיוטרפיה מסיבה אחת פשוטה, כדי שגם אתם תוכלו להרגיש מהו "ילד רגיל"בלי מגבלות על הרגליים. סתם דיעה אישית.

אני מסכימה עם טניה.

גם לגבי שעה ולא חצי שעה. באופן אישי כשאני נועלת נעליים כל היום (רק יום) אני ממש שמחה לעיסוי משחרר ברגליים, לכן זה נראה לי פינוק ושחרור מעולה. ובח לא מזיק.

טאניוש

New member
אני לא חושבת

אנחנו שעה בלי הנעליים (23 עם), ממה שקראתי זה הפרוטוקול של דר'פונסטי, פרופ'פורת מחמיר. לדעתי הרגליים צריכים חופש שעה ביום. זה מספיק לאמבטיה, קצת משחק ולהרדם עם הבקבוק - ואז אני שמה נעליים. גם יותר קל לשים נעליים כמו שצריך כשהתינוק ישן והרגליים רפויות. לאון נותן לשים נעליים גם כשהוא ער, אבל זה די קשה (גם חיתול קשה להחליף לו, הוא מסתובב, משחק, מנסה לשבת וכו'), ואז הנעליים לא יושבות טוב ויש מזה יותר נזק מאשר תועלת של עוד חצי שעה בנעליים. לא נראה לי שבמעט הזמן הזה צריך לדחוף עוד פיזיוטרפיה. הטיפול בשלב זה הוא על ידי הנעליים.

kashke

New member
נסו להשיג את שחרחכמון

בזמנו הראתי להם "עבודה" על כף הרגל והשוק על פי שיטת פלדנקרייז. אם תרצו עוד פרטים - אשמח. אני מקווה שגם "אמא של כדור" תוכל להגיד כמה מילים חמות על השיטה.

למעלה