שלום לכולם

קרוש

New member
שלום לכולם

קוראים לי קרן אני סטודנטית שנה שניה במכללת ספיר במסגרת לימודיי אני עורכת מחקר על נשים שילדו לידה טבעית אם יש נשים שילדו לידה טבעית ומוכנות לענות על שאלון קצר זה יוכל לעזור לי מאוד תורה לכולם יש לכם אחלה פורום...

1במיה

New member
ברור לי../images/Emo8.gif רק נדמה לי שלהשתמש

במונח לידה טבעית בעב' לא מדויק ויש להשתמש בלידה עם משככי כאבים או לידה ללא משככי כאבים

isidora

New member
האמת? ללדת בלי נראה לי היום לא טבעי

הייתי מאד בעניין של לנסות בלי אבל גז הצחוק עשה אותי מסטולית ולא אהבתי את זה (הספיק לי בגיל הנעורים
) ובאיזשהו שלב (אזור 9 ס"מ) פשוט ביקשתי שיהרגו אותי - מזל שהמרדים הגיע. אני חושבת שהצעתי לו נישואין

1במיה

New member
../images/Emo6.gif גמני אמרתי שאני לא מוכנה לקבל

משככים אחרי שעתיים כבר קיללתי את המרדים שנעלם ובלידה השניה היו צריכים לתת לי זרוז (לא היו לי צירים) ולא הסכמתי לקבל כלום לפני האפידורל...

rnati

New member
ואקום וקיסרי - לא ממש לידה טבעית../images/Emo8.gif

קרוש

New member
תודה לכם

תודה שעניתם לי . הכוונה ללידה טבעית היא גם לנשים שילדו בלי אפידורל אך יותר לנשים שילדו בבית עם מילדת. זה יוכל ממש לעזור לי בהמשך הכנת העבודה אז מישמעוניינת לענות על שאלון קצר בבקשה לשלוח לי מסר אישי שאוכל ליצור איתה קשר . תודה רבה לכם קרן

קרוש

New member
שוב שלום לכם

אני לא יודעת אם יש בפורום זה אפשרות לשלוח מסר אישי. אז הטלפון שלי הוא 0528895470 קרן ואני אשמח אם תתקשרו.

כשאת פותחת הודעה יש בשורה התחתונה

אפשרות שנקראת מסר למחבר/ת. רציתי להציע לך לשים הודעה גם בפורום "הנקה" בתפוז,יש שם כמה נשים שילדו בבית. אני אישית ילדתי לידה ללא משכחי כאבים בבי"ח,אם זה מעניין אותך.

lulyK

New member
המניוח שאת מחפשת הוא לידת בית

ולא לידה טבעית.

למעלה