שלום לכולם!

jaja14

New member
שלום לכולם!

היי, רציתי לדעת איך משתזפים נכון? הקיצר בין השעה 9 בבוקר ל 11 ככה, שהיתה שמש חזקה, שמתי על עצמי קרם שיזוף (לא מקדם הגנה) ותפסתי שמש..עכשיו אחרי שעה אני רואה שהחזה קיבל גוון אדום וורוד מאשר כהה.. למה זה? (נ.ב- אני בן לא בת אז לא להתבלבל)

jaja14

New member
או שלא...

האדום נעלם
והעור חזר להיות רגיל

כנראה שאתה ממש לבן../images/Emo8.gif

סתם
אבל דוגרי .. לכל הבהירים ממש קשה לתפוס צבע בדרכים כאלו... לפי דעתי, תוכל לתפוס צבע, או בצורה הטבעית - להשתזף ככה לאט לאט (אפשר לשים קצת שמן שיזוף) או בכלל לא
זה באמת קצת בעיה בשביל בהירים. תנסה ללכת להשתזף בכמויות ותדירויות יותר נמוכות.. ככה כל פעם לתפוס קצת צבע. אני לדוגמא שחום.. ואני בכל זאת מנסה להשתזף עוד, בשביל שיהיה לי צבע אחיד בכל הגוף.. הייתי באילת שבוע (לפני שבוע וחצי) עם חברים ושמתי איזה 3-4 פעמים שמן שיזוף. חוץ מבידיים, לא השתזפתי ולא נשרפתי.. מוזר! אגב - למרות שאני בעצמי עשיתי את זה... זה לא בריא למרוח שמן שיזוף, אם כבר שמים אז לא לשים בתדירויות גבוהות.. (כמו שעשיתי)

jaja14

New member
אממ..

היום זאת היתה הפעם הראשונה שלי, וכן, שמתי שמן שיזוף ולא מקדם הגנה.. ובואו נגיד העור נהיה כהה ממש קצת....חפיף..

jaja14

New member
חחחחחחחחחחחחחח קראת לי לבן??!!

אני מרוקאי בדם איזה לבן חחחחחחח
עכשיו אני שם לב לצבע החדש חחחח

glaming

New member
כנס אני יסביר לך

תיראה זה רק בגלל שזה תחילת הקיץ לא משתזפים מהתחלה תמיד נישרפים טיפה ונהיים אדומים אחכך מקבלים צבע שזוף

נ"ש ../images/Emo32.gif

לא בדיוק קשור...אבל מישהו פעם ראה או שמע על הכוסון הזה חחח קוראים לו כריס טרוסדל (ליודעת איך כותבים את זה)- Chris Trousdale ובקיצור הוא זמר אז אני מחפשת להוריד שירים שלו אבל אני לא מוצאת(חיפשתי גם בקאזהה ולא היה עליו כלום) אז שמישהו יעזור לי בקשה חח תודה מ-ר-א-ש הרשימת שירים שאני יודעת : "You can count on Me" "You Wont let me let go" "Its Gonna Getcha" "Dream is Gone" ("Im gonna make you love me " (with Play

AmiTutiT14

New member
די כבר נו שאלת למעלה..

אם אנשים לא עונים זה לא כי הם לא רוצים, זה כי הם לא יודעים. את תמיד יכולה להכנס לגוגל ולחפש, זה ממש ממש לא קשה.

למעלה