שלום לכולם

eרון

New member
שלום לכולם

לבעלי יש יומהולדת 30 ביום חמישי הקרוב (עוד שבוע), אני רוצה להרגן לו הפתעה צימר בצפון, עם ז'קוזי. העניין הוא שאני לא כל כך מבינה בצימרים ואני רוצה שהצימר יהיה קרוב גם לאטרקציות נוספות, כמו מסעדות וטיולים. אשמח לקבל אצות על צימרים נחמדים, תודה שרון

drtrip

New member
הי שרון../images/Emo98.gif

אשמח לקבל יותר פרטים. כגון פחות או יותר מחירים ואיזה סוג של בקתות על מנת שאוכל לעזור לך. יום נעים!

ה דרומי

New member
האם בקדיתא יתאים לכם? זו דוגמה

הקישורים מצורפים להתרשמות

aviro

New member
שלום שרון

העניין פשוט מאד,את צריכה להחליט איזה אזור את מעונינת,כלומר,גליל מערבי,גליל עליון ואו רמת הגולן,או או אולי חיפה והעמקים,מרכז הארץ או דרומה,לאחר שהחלטת איזה אזור את נכנסת לאתרי הצימרים המובילים תפוז,וויקנד,צופית,zimmer.co.il ,(ניתן למצוא אותם או בגוגל,או בוואלה תחת תיירות בישראל) בדרך כלל בכל האתרים הנ"ל יש מפת ארץ ישראל מחולקת לאזורים בדף הראשי,את מקליקה על האזור שאת מעוניינת בו,ומשם הדרך פתוחה,בדרך כלל בכל דף יש באנרים (פירסומים) שע"י הקלקה עליהם את נכנסת לצימר המפרסם,חשוב לשאול את כל השאלות,כמו מיקום,מזגן,ג'קוזי,האם הבקתה קרובה ללולים או רפתות,וכמובן מחיר,(יש עוד שאלות ראי בדף הראשי כאן בפורום בחלק העליון של הדף) בהצלחה

eרון

New member
תודה לכולם

בסוף מצאתי מקום מדהים עליו הרחבתי קודם.... בנתיב השיירה, בין נהריה לעכו שוב תודה שרון

למעלה